返回列表 回復 發帖
oh! sorry..唔會了..你係咪等緊我姐
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-2 12:08 AM
是啊! 喵喵等撻撻囖
對! 佢就係傳說中嘅玉樹臨風蒙面姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-12-2 12:08 AM
但個朵似乎岩你多d喎
對! 佢就係傳說中嘅玉樹臨風蒙面姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-12-2 12:08 AM
係'電腦奇俠'彈結他..戴眼鏡呀

胸圍當眼鏡戴......蠟筆小新嗜好...唔知佢食唔食青椒o架呢
*柳飄飄* 發表於 2009-12-2 12:03 AM
我諗姣鬆啲冇偏食嘅, 咩椒都食
一講曹操,曹操到...
榴槤蛋撻 發表於 2-12-2009 00:00
夢夢定我係曹操呀? 我有追post喎...都唔見有講起我...
不過話時話喎, 何解今日啲post去得咁慢嘅? 大嗱嗱十幾個鐘先得三兩版, 照計miss家陣返咗嚟, 啲page應該去得好快o架! 唔通係...你哋錫住我...驚我咁夜先返嚟追post追到氣咳...特登就住我
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
係'電腦奇俠'彈結他..戴眼鏡呀

_Ua_aXc7Uxc
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-2 12:10 AM
揸結他, 又係幾襯喎
但個朵似乎岩你多d喎
四眼走粒仔 發表於 2009-12-2 12:10 AM
my 朵is 俊朗小機機
真係陰功豬咯, 法證都做緊(好彩我之前已經先睹為快)我堆劇同my name is邦仲未dl好, 啱啱至攞齊哂啲種冇耐, 都唔知幾時至有得睇同睇得完, msn又load得慢, 部腦今晚都唔知做乜Q, 平時已經慢o架啦, 今晚仲......
夢夢定我係曹操呀? 我有追post喎...都唔見有講起我...
不過話時話喎, 何解今日啲post去得咁慢嘅? 大嗱嗱十幾個鐘先得三兩版, 照計miss家陣返咗嚟, 啲page應該去得好快o架! 唔通係...你哋錫住我...驚我咁夜先返嚟追p ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-2 12:17 AM
得鬼閒就住你, 咩亂諗喇
hello 喵喵~~~ 仲未訓咩?
小飛機 發表於 2009-12-2 12:06 AM
今日唔開心,所以訓唔著
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
一講夢夢,夢夢到...你今朝一呼喚夢夢,夢夢到...
oh! sorry..唔會了..你係咪等緊我姐
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-2 12:08 AM
係啊!你點知嘅???人哋等咗你好耐啦~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
得鬼閒就住你, 咩亂諗喇
小飛機 發表於 2-12-2009 00:24
咁唔好意思囉, 係我諗多咗, 知啦你哋係錫miss呀喵囡同mickey之嘛, 我呢啲唉幾時都冇地位可言
今日唔開心,所以訓唔著
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 12:25 AM
訓唔著..織頸巾吧...
係啊!你點知嘅???人哋等咗你好耐啦~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 12:26 AM
我啱啱想講話.今日見到隻貓好似你個頭像..點知你又換左