返回列表 回復 發帖
2 ^' T3 Q8 J2 m0 H, ~$ T. t
開來兄收工回家才開火煮晚餐啊?
4 `+ z! \$ q1 r. }& U- D4 Dos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2017-4-27 10:01 PM
貓姐晚上好,之前太太不用OT,都會早回,時中時西,也有時在外用膳完才回家的!
告老還鄉!
C兄~財大~言少~Grace~各位好!
8 F0 W1 J7 x8 E& g0 }1 c4 eos.tvboxnow.com
! J6 ?/ D$ M: i+ |  x" M+ @9 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb2 A6 l2 ^- M. S$ |/ k1 d
free2penny 發表於 2017-4-28 07:29 AM
Penny晚上好!
告老還鄉!
開來兄早晨os.tvboxnow.com9 G/ s  ^  P5 w6 L2 r0 _
mnb1123 發表於 2017-4-28 11:31 AM
mnb兄早啊!
告老還鄉!
言爺就是怕人來找他算帳才着草走佬3615824
( a" w! }+ o% B公仔箱論壇mnb1123 發表於 2017-4-28 11:48 AM
話說又似是啊,上年尾還沒跟我們算秋賬呢!
告老還鄉!
各位 早午晚安!
" X, D% p1 f6 J% c& DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。HENRY_168 發表於 2017-4-28 12:00 PM
HENRY兄晚上好!
告老還鄉!
公仔箱論壇: H6 c7 L+ i6 K9 Z+ K: p' G
tvb now,tvbnow,bttvb' j4 n1 l* T3 N& N5 E
開來兄是大廚師?os.tvboxnow.com2 [' ~) K1 G  O2 E# ^" T( j
HENRY_168 發表於 2017-4-28 12:02 PM
不是真的,啦叭兄會錯意啊!
告老還鄉!
( \4 S$ X  G5 ^% T  {os.tvboxnow.com边个够胆搵言爷算账啊9 Q* {' l3 B  d8 }& ~' M$ x) g
lhy92725 發表於 2017-4-28 03:34 PM
祇有貓姐才有這個能耐啊!
告老還鄉!
今晚开来兄未出现
2 v3 l+ p* T+ Z+ u+ J; I大啦叭 發表於 2017-4-28 08:24 PM
今晚晏了點,跟啦叭兄前後腳啊!
告老還鄉!
祇有貓姐才有這個能耐啊!
5 e$ m$ T) A* I, sos.tvboxnow.com巧開來 發表於 2017-4-28 08:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- S& Z2 w) d! t4 J: x
根系唔得啦,我覺得言公子系怕C兄嘅遮
條骨都無佐lu
貓姐晚上好,之前太太不用OT,都會早回,時中時西,也有時在外用膳完才回家的!公仔箱論壇9 D# X7 n. C2 U2 m) F8 B
巧開來 發表於 2017-4-28 08:37 PM
# N- @9 c. K$ D3 D3 I; j
現在大家都要OT啊?香港地生活真系唔易tvb now,tvbnow,bttvb; P) _  P- e0 J5 H8 n- n. C( \
不過相信到到都系唔容易
條骨都無佐lu
C兄~財大~言少~Grace~各位好!& ~7 b" l0 J& U9 w
tvb now,tvbnow,bttvb* i% C  C- h9 U& t( f
話說又似是啊,上年尾還沒跟我們算秋賬呢!
  _1 Q, F$ b4 m% R9 l  G0 k& @: d" {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧開來 發表於 2017-4-28 08:41 PM
/ x' i" x% f- u6 [' C7 P# d, _
貌似都消失好長一段日子了
條骨都無佐lu
今早個壇一直入唔到
條骨都無佐lu
啦叭兄晚上好,我是飯後洗碗那個啊!公仔箱論壇" O! ^/ Z: e/ a. T5 w/ J
巧開來 發表於 2017-4-28 08:31 PM
0 j, |4 N! b* F6 K0 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 i$ {& n- E2 |5 c  Z, Wtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇/ b( z! W2 K" m3 h0 J  U# ~
先装饭畀大爷用餐。
今晚晏了點,跟啦叭兄前後腳啊!
6 ?- X6 `- F, T7 R1 \! b巧開來 發表於 2017-4-28 08:49 PM
) x8 D4 `$ C, u, t( z: w7 B9 k0 X3 C

3 B2 m, K, j; e& }" ]6 T8 M
& P( S+ z; V  w9 `; L开来兄 晚上好!