返回列表 回復 發帖
我堆劇仲dl緊呀, load得嚟都夠鐘可以上mytv睇咯, 不過都係自己keep住啲file好啲, 而家播緊呢集法證, 我早三兩晚已經睇咗lu, 唔知一陣vip係邊位嘉賓呢? my name is邦唔知點解今晚仲未有種... ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-1 12:48 AM
早d訓..聽日有排你捱
早d訓..聽日有排你捱
榴槤蛋撻 發表於 1-12-2009 00:54
我知呀, 盡睇啦, 唔睇咁啲追死我呀, 不如你幫我call周公個仔嚟呼喚我吖!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
oh, mytv又遲update喇, 仲未有得睇, 等你一陣話我知vip係乜水
HI ALL.....今早又係我開檔
Good morning miss & All
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
早d訓..聽日有排你捱
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-1 12:54 AM
捱咩呢....頂唔順咪嗌唔好

停囉
http://www.youtube.com/watch?v=ZCWJobBMucU
hkhihihk 發表於 2009-12-1 01:38 AM
Hello hkhihihk
點稱呼你好吖 .............幾好聽咁喎
good morning miss
good morning 太極走粒哥哥, 淫淫 & everybody
當然開心啦, 傾到雞啄唔斷, 我係咁掛住講嘢都唔得閒食嘢, 如果可以坐耐啲呀, 真係有排傾呀(不過都係我講嘢多)
好耐冇人同我食飯同傾咁耐偈lu, 所以出現一個平時唔會見到嘅現象, 就係我好似傻咗咁成日笑, 人哋唔知真 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-1 12:30 AM
飄飄都唔使成日唔開心, 反正開心又要生活, 唔開心又要生活, 不如開開心心仲好啦,  日日都笑都唔停口
咁真係好笑吖嘛...佢真係打呢個胸圍喎...佢仲懶開心咁以為冇人嗰吓先最好笑...點知俾機機串

獨守空幃~~~我經常o架啦
*柳飄飄* 發表於 2009-12-1 12:44 AM
我地好多時有突發笑料架, 好似琴日同姣鬆啲d 對話, 我自己睇番都笑死我
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
http://www.youtube.com/watch?v=ZCWJobBMucU
hkhihihk 發表於 2009-12-1 01:38 AM
hello 你好. 多d 入嚟吖
早晨走粒仔, 淫淫同機機
呢排好似少咗見到夢夢咁, 唔知佢忙緊咩呢?
今朝我又煎咗好耐魚先瞓到, 頭又痛, 而家起咗身個人都仲係頭暈暈, 唔係幾舒服, 仲有啲好似作......
To 機機: Thanks for ur 鼓勵