返回列表 回復 發帖
Miss...機機...淫淫...仲仲...走粒仔...
有冇掛住我呢
*柳飄飄* 發表於 2009-11-30 11:47 PM
hello 飄飄, 今日見你蒲一蒲又唔見人, 去左冰呀?
但咁早返嘅?! 香港d 飲宴通常 9點開席, 11點先完, 返到屋企都近12點... 你地幾點開始架? 有冇玩新郎?
小飛機 發表於 2009-11-30 11:29 PM
我哋7點開席,9點散席,開車返到屋企都9點幾囖!!

點玩喔!根本就冇時間,得半個鐘玩咋~~~~可以玩得咩,我仲要做無間道添!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
hello 飄飄, 今日見你蒲一蒲又唔見人, 去左冰呀?
小飛機 發表於 30-11-2009 23:52
係鬼呀, 次次都係我蒲返嚟, 等極都冇人睬我冇人接post, 然後你哋就好似個個約埋咁一齊出現
我今晚同撻撻dinner囉, 之後自己hea之嘛, 搞自己嘢, 但所有嘢都響我活動範圍之內之嘛!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我哋7點開席,9點散席,開車返到屋企都9點幾囖!!

點玩喔!根本就冇時間,得半個鐘玩咋~~~~可以玩得咩,我仲要做無間道添!
喵喵囡囡 發表於 2009-11-30 11:56 PM
我知道深圳地方有d 係中午擺酒, 因為夜晚佢地會早訓喎!

玩新郎新娘, 其實咪要佢地錫錫呀咁樣, 再唔係就隊酒, 冇咩特別.

不過我想知你點樣 "無間道"呵?
係鬼呀, 次次都係我蒲返嚟, 等極都冇人睬我冇人接post, 然後你哋就好似個個約埋咁一齊出現
我今晚同撻撻dinner囉, 之後自己hea之嘛, 搞自己嘢, 但所有嘢都響我活動範圍之內之嘛! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-1 12:02 AM
咩呀! 我今日下晝一見你, 就問你同撻撻搞嘢咁快番? 但都唔見你回...

哈哈...同撻撻吔飯開心嗎?
泥泥 ..柯
hello 撻撻 咁晏返? 我都就訓lu

食飯呀嘛..又住得遠..
咩呀! 我今日下晝一見你, 就問你同撻撻搞嘢咁快番? 但都唔見你回...

哈哈...同撻撻吔飯開心嗎?
小飛機 發表於 1-12-2009 00:05
當然開心啦, 傾到雞啄唔斷, 我係咁掛住講嘢都唔得閒食嘢, 如果可以坐耐啲呀, 真係有排傾呀(不過都係我講嘢多)
好耐冇人同我食飯同傾咁耐偈lu, 所以出現一個平時唔會見到嘅現象, 就係我好似傻咗咁成日笑, 人哋唔知真係會以為我份人好開朗咁, 談笑風生, 心花怒放咁款
撻撻仲話我咁都笑得一餐, 咁易滿足, 其實我平時都唔係咁嘅, 係今晚先咁咋!
不過點都好啦, 真係要衷心咁多謝撻撻, 除咗請我食咗餐豐富嘅, 仲帶俾我久違咗嘅快樂! 如果唔係, 我仲係好似平時咁響屋企吽泥
好好玩,不過就好攰~~~~

識唔到 我都想識啊
喵喵囡囡 發表於 2009-11-30 11:11 PM
呢到大把靚仔...
仲要加埋deep V 大露背
小飛機 發表於 2009-11-30 11:29 PM
正呀~~~~~~~
當然開心啦, 傾到雞啄唔斷, 我係咁掛住講嘢都唔得閒食嘢, 如果可以坐耐啲呀, 真係有排傾呀(不過都係我講嘢多)
好耐冇人同我食飯同傾咁耐偈lu, 所以出現一個平時唔會見到嘅現象, 就係我好似傻咗咁成日笑, 人哋唔知真 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-1 12:30 AM
你話仲仲..獨守胸圍..笑得最大聲
你話仲仲..獨守胸圍..笑得最大聲
榴槤蛋撻 發表於 1-12-2009 00:35
咁真係好笑吖嘛...佢真係打呢個胸圍喎...佢仲懶開心咁以為冇人嗰吓先最好笑...點知俾機機串

獨守空幃~~~我經常o架啦
我堆劇仲dl緊呀, load得嚟都夠鐘可以上mytv睇咯, 不過都係自己keep住啲file好啲, 而家播緊呢集法證, 我早三兩晚已經睇咗lu, 唔知一陣vip係邊位嘉賓呢? my name is邦唔知點解今晚仲未有種...
有新劇開, 又有新wp dl, 又可以換畫lu
我連電腦wp都係用官方劇集wp o架, 至於screensaver就用tvb藝人2009月曆