返回列表 回復 發帖
嚟俾你哋知道我仲存在

lckiong 發表於 2014-6-8 12:24 PM
小強子 午安
型 英 帥 靚 正
趁無落雨,出街食飯
perfectman 發表於 2014-6-8 12:34 PM
今日好天
型 英 帥 靚 正
小強子 午安
chan200308 發表於 8/6/2014 12:39 PM
好吾安,速度好慢
認真睇真啲真係又真係
嚟俾你哋知道我仲存在

lckiong 發表於 2014-6-8 12:24 PM
真係唔記得咗你添1300頁獎金
lckiong2 秒前TVB 13000000 元積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
真係唔記得咗你添1300頁獎金lckiong2 秒前TVB 13000000 元積分轉出
tvbkk123 發表於 8/6/2014 01:08 PM
我係著裙既你一定記得
認真睇真啲真係又真係
KK 好, 以下的練功問題有聽過嗎?

古人練功的時候,什麼時間錯過了,他不錯過冬至和夏至。
夏至練功及養生建議:(今年好像6月21號開始)
**夏至當日練功,一日練相當於十日功,為一年之中最重要的調氣時機。建議早7:00後至11點前,在戶外練功,讓太陽晒背10分鐘。
夏至练功,地球的运行速度发生突变。它本身释放的能量多,释放的能量多你练功的时侯,你容易采气,功能功力发生飞跃。

**夏至當日練功,一日練相當於十日功,為一年之中最重要的調氣時機。建 ...
SweetLemon 發表於 8/6/2014 01:27 PM
KK初生入學,未有甘高境界,目前係挨打執頭執尾
認真睇真啲真係又真係

**夏至當日練功,一日練相當於十日功,為一年之中最重要的調氣時機。建 ...
SweetLemon 發表於 2014-6-8 01:27 PM
凍檸姐,我練嘅係搏擊技巧,冇運氣之類嘅,再加上我師父係鬼佬,邊識咁多依d嘢啊
lckiong 發表於 2014-6-8 01:31 PM
我依架識反擊
huh? 師傅系鬼佬?
聽講系練武之人唔一定系氣功。。。。等我 research 下 先。
小強叔嘍打?
huh? 師傅系鬼佬?
聽講系練武之人唔一定系氣功。。。。等我 research 下 先。
小強叔嘍打?
SweetLemon 發表於 8/6/2014 01:52 PM
嘍你哋打,我擔凳仔睇戯
認真睇真啲真係又真係
我依架識反擊
tvbkk123 發表於 2014-6-8 01:39 PM
反擊
型 英 帥 靚 正
lckiong 發表於 2014-6-8 01:31 PM
仲要洗底褲
型 英 帥 靚 正
嘍你哋打,我擔凳仔睇戯
lckiong 發表於 2014-6-8 01:58 PM
擔凳仔睇戯 x2
型 英 帥 靚 正
呢個 太極 詠春 site 都係咁講。 (真係學武可以健身。)
夏至一陰降太虛:夏至對應冬至,是一年中陽盡陰生的時點,這時容易出現腹中炙熱現象。此時上穀泉有一股“陰液”自腦而下,降入下丹田,陰陽交媾,出現一片氤氳之氣,無限的舒坦。夏至的當天中午11時至13時練功易感受。  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件