返回列表 回復 發帖
俊朗不凡姣鬆 仲以為你出左街,好彩有你係度
寇仲~ 發表於 2009-11-30 05:00 PM
出左去一陣, 啱啱返嚟, 喺你後面嗌你又聽唔到
胸圍唔係愛黎除架咩
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
胸圍唔係愛黎除架咩
寇仲~ 發表於 2009-11-30 05:04 PM
除左之後仲要掉落地, 哈哈哈...
出左去一陣, 啱啱返嚟, 喺你後面嗌你又聽唔到
小飛機 發表於 2009-11-30 05:03 PM
我掛住胸圍呀嘛,
其實我都有諗過,我地有無係某大夏
某電梯,或者係某走廊碰過頭呢
話時話課室啲嘢真係未搬過呀
你係咪得閒幫我手搬呀
真係好多嘢架
你都知道嗰度係我第二個家架啦
Fian. 發表於 2009-11-30 01:01 PM
miss d嘢仲未搬過??? 咁有排搞囖
除左之後仲要掉落地, 哈哈哈...
小飛機 發表於 2009-11-30 05:06 PM
我很贊同 魅力+100 要掉到落地
我掛住胸圍呀嘛,
寇仲~ 發表於 2009-11-30 05:07 PM
可能喺上課室途中偶然咁撞到, 我們會點下頭, 問候一下, 然後再唔知講咩喇... 因為我地已經唔再返學, 去左飲檸茶
miss d嘢仲未搬過??? 咁有排搞囖
小飛機 發表於 2009-11-30 05:09 PM
咁我報名做義工一號先啦
我掛住胸圍呀嘛,
寇仲~ 發表於 2009-11-30 05:07 PM
我哋一齊行添啦
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我哋一齊行添啦
主任 發表於 2009-11-30 05:14 PM
hello 淫淫 而家3 人行
可能喺上課室途中偶然咁撞到, 我們會點下頭, 問候一下, 然後再唔知講咩喇... 因為我地已經唔再返學, 去左飲檸茶
小飛機 發表於 2009-11-30 05:13 PM
可能只係一牆之隔,你飲緊陽光,我啜緊維她
hello 淫淫 而家3 人行
小飛機 發表於 2009-11-30 05:15 PM
檸茶 3 人組
寇仲~ 發表於 2009-11-30 05:18 PM
咁我飲雀能啦