返回列表 回復 發帖
5 T- v# g$ [- E# C- [' {. cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- T4 F. P$ u/ v# ~+ g
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?4 _1 G) u7 L) U2 Z5 N) K) _& ]
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
7 G1 \" J: g( v9 T7 G公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:55 PM
公仔箱論壇2 C/ m: n4 p2 H) |# X% t) y
os.tvboxnow.com0 ^/ @  o9 u$ J9 u2 ]
周星馳? 佢肯聽人講嘢先算啦..
0 x* q1 O' F, ?" z  hos.tvboxnow.com王祖藍同周星馳合作? 等同冥王星同水星相撞,
" ]/ Q* f) G, D% C9 T4 ~唔係話無可能,不過唔知要等幾多光年先會出現囉。tvb now,tvbnow,bttvb& n* B' [) P7 V0 Q

1 `- C/ e1 L5 m' y/ i3 s周星馳上得太高,太高....高到果度幾乎得佢一個人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ?4 u& [8 z, e
容納到亦只係佢自己一個,果個位置企唔到兩個人..公仔箱論壇2 T4 M/ Q' p( k+ k6 p
王祖藍,今次用料層出不窮,我真係驚佢下劑仲可以搞咩出嚟,公仔箱論壇# u7 B5 e* C2 h7 G- y9 v
今次仲有的....下個帖再貼,整理吓啲圖片先...os.tvboxnow.com* o' S0 o* D8 R: K  Q0 {9 L+ C
tvb now,tvbnow,bttvb1 h5 \4 {- b% B* ]
由第二個網,人地個帖cap出嚟...
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
咁都諗得出,.........無言.........
  @  c% K6 i4 @1 H5 m1 S2 S0 a- Ntvb now,tvbnow,bttvb
' C* v$ l: \& W' M' Q! M( b公仔箱論壇
! v: s" i2 j7 e. t5 w8 _! I公仔箱論壇
  W$ [8 y( ^8 n. c1 ]8 B% S( b公仔箱論壇公仔箱論壇* B: k7 s% n: n* N

. a# j  f! X5 M: [/ q" L1 i8 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 U$ b; T$ _, u" R: C# O+ k5 d+ G
) Z9 F5 y  B+ l, L* d; C. [
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
os.tvboxnow.com" [9 e# P" i& J- E/ a1 ?5 F) ^
自己玩拔罐好危險架喎。
3 i4 X$ s3 u) X% h0 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
% I! `4 x9 E/ dos.tvboxnow.com
" y5 r0 F$ ?% ^4 S" V" ?8 s- i: j自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎... $ V6 z5 i: ~0 P  O5 F3 C4 x, E

' l* n8 {& O- W* E) n5 q公仔箱論壇
# e& U. T/ ^) J% V( R/ \* y公仔箱論壇我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
2 C: J1 ?3 U, B9 D有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
0 A( G2 _/ n8 Fos.tvboxnow.com我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
0 i/ I6 {- r5 pos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
9 w" T- U# e7 t* htvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb6 R+ u# K' T) ~" u3 w$ D$ f
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
本帖最後由 mnb1123 於 2014-11-16 01:13 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 I: X. r5 m; [5 T( A9 R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* _! I* T6 X3 V' G8 [) r
# _& }$ [/ D) n. q7 a  j" `& S公仔箱論壇, l' e" p* ]5 a% W" Q( p9 @
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
$ E  f  \! F3 ?2 w. q2 q+ Gtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
公仔箱論壇+ p" Z5 u5 g& `9 t4 O! L. y, G/ G
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
9 M/ A. p5 E7 L2 xtvb now,tvbnow,bttvb佢就寫紙俾你
( d: e9 {+ Y. n4 s2 O6 t6 V. P- RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
tvb now,tvbnow,bttvb. q9 [! Z! F2 r- ^6 }
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
- n9 q( _) i: n1 nos.tvboxnow.com佢就寫紙俾你 os.tvboxnow.com9 M- j# g6 v& M- D2 F  H2 n5 F* t: y
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
+ _+ H, g  h" V& P* Mmnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
0 f3 F" j1 ~2 Z1 A" S* J; C

6 E( M2 F* W, _, ]+ T/ \- e# {touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:26 PM 編輯 4 d: s6 A" G2 Z, V
tvb now,tvbnow,bttvb, O% C4 X* H% G& i+ M
咁都諗得出,.........無言.........
0 d9 W% G* _9 N" I# V# ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# I4 X5 P% I8 i2981451
" u* j+ [% y  p3 ^tvb now,tvbnow,bttvb2981452
9 Z: e' T% ^' h" i( Ztvb now,tvbnow,bttvb2981453
9 Z, `& `) v) [) }tvb now,tvbnow,bttvb2981454
1 d, ~% t/ |+ k# N, }; y; ?2981455
5 p2 D7 z2 f. a0 `. J" u1 f3 Jtvb now,tvbnow,bttvb2981456
& v* r' p# K  fos.tvboxnow.com2981457, v1 @& V+ W. M& J
金田Sam 發表於 2014-11-16 02:08 AM
3 J3 ^& Q) o- }3 B: b$ i赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
8 I$ L) E, O( Z& F

/ X# k% U( l' x; C/ k; n8 t- H+ z# G自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎... & Z  r7 i$ a; ~0 q% o

! D6 g/ K3 ?, M/ l: U
1 @0 y2 W* w& p; f2 Stvb now,tvbnow,bttvb我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀! ...os.tvboxnow.com: q; w' F3 k6 O+ }$ H& _' v3 D
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:51 AM
2 h' A+ O$ m2 n) Z/ Q  ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。拔心口?
9 h; q$ _- Y+ F" i- B! M) NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
tvb now,tvbnow,bttvb, w4 ^" A, \5 g+ I4 t
( Q# n' s  D1 _; J8 x1 y- @6 d
os.tvboxnow.com" d+ A# q: \5 N- y7 M, D  a+ b

: S; M2 ]+ c1 h( ^尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
os.tvboxnow.com) X4 c/ A* V8 e% C
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。公仔箱論壇( K; }  Z3 I& N# y+ T1 K$ i( G& g) ?2 F3 D
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...$ W$ T, G& \: d% p! g  b
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
* w  v& M& ], J5 k2 Y4 R5 f多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
- V* G' G3 B; K% u% r! s% t- F- otvb now,tvbnow,bttvb& w( m! ]. j& L* G5 G( T% F8 `3 Q
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
! ^1 j9 H) \9 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ t8 \: J1 Y. K2 O" T
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
5 i+ B$ e! K8 M' r5 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

• timmaxsing

. I6 C9 l9 R- t3 C; d8 C- l公仔箱論壇多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
9 E4 C1 Z2 y  o' Z5 ztvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- n! R) N% |" u3 P  I
千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚
! R) C; B7 H' O2 [% z3 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
( }4 w! d2 z7 C# X' E" P6 z* mleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:10 PM
Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?
5 e& \5 t/ ]5 B3 s* m( L2 O公仔箱論壇Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,. w5 |6 j2 ?% `& X. d/ L6 n0 Z
真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?
8 ^" {1 p6 W8 }8 S3 s( b公仔箱論壇Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,
6 c5 F/ A& e5 fos.tvboxnow.com我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?:tu05 ...
$ K! J* K) X# f2 G, u6 s( J! C& dtvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-11-18 07:05 PM
. w0 o+ [0 O2 f! T! Z/ K8 Ros.tvboxnow.comos.tvboxnow.com. W1 x, d3 e) u; n9 c/ F, p  N
哈哈~ J神,你唔係相信有[為藝術而犧牲]呢六個字吖嘛...% [# ]7 X, C6 S- j6 W. Q& S/ h# c
睇佢地用啲格仔咁大就知,兩個裸模直頭係著緊波褲...os.tvboxnow.com( l- f  F- g- t. m
呢次的喜劇效果好犀利,頭幾集播緊時我都知王祖藍仲有嘢玩,# _# K# e# t9 p! b
但玩咗咁多集仲層出不窮,我擔心佢再下套唔知可以寫咩出嚟?
, G. D0 q+ s) ^% s- B% Ros.tvboxnow.com
2 ^1 Q" w) s7 h裸模....虧佢諗得出...
os.tvboxnow.com3 J2 s' y; N6 n7 a# x

" ~! E2 q& r1 X# S, H' @2 Gtvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com3 R6 @$ e8 ]0 c6 O  |1 e
另外,唔知邊年Tbb入咗果套咩 ~影片後期加工器材,以後咩幕後特技人員可以炒咗8成...tvb now,tvbnow,bttvb0 H6 h3 `6 ~) j& U: m
要拍咩特技鏡頭好多唔使人地親身上去做,正如釘姐跌落街果場根本就無跌過出去...3 J( s* k; ~- \& R
大廈爆炸場面亦係,呢種影片加格仔好少事,甚至將有著衫變無著衫都得...
. T$ u' _  d( z. @. Oos.tvboxnow.com網上聽聞有呢種軟件,不過要改就好鬼辛苦....一秒32格逐張改....15秒要改480張起....
( @  ~8 |0 D" `tvb now,tvbnow,bttvb
& Q' ]! I) N$ c5 @# I其實可以講,掩眼法而己
+ B5 M/ [# {* o- ~tvb now,tvbnow,bttvb拔心口?公仔箱論壇' h% H0 d' m! V: o( w
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
# q: l2 I  w* I' ]. [) UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" N. e; w0 `: J8 p% L1 [( _4 F0 n) {
tvb now,tvbnow,bttvb# R8 u2 a. Y7 Y( G; v
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
- \5 Y. y2 x( l& p0 N! b9 o! l) {leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 C9 v5 a/ u$ D3 b

0 _9 ]+ z. O2 ]2 ~心口當然唔會某地方喇... tvb now,tvbnow,bttvb" K  u/ _9 V+ Z  y% U5 J
tvb now,tvbnow,bttvb+ Y. u4 v4 y# j: W7 b+ F# s& y
bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
3 L( a: o5 K: J# z) n7 H公仔箱論壇我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
) \. @' W3 D( y- ~9 _4 `" h金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...
" A7 N1 ~% y* ~mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
/ F, I2 ^' W, D$ g5 Y0 l" L
& d1 W7 T; G" d咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??