返回列表 回復 發帖
頭又痛, 瞓唔著都去攤陣先, 午安miss, 撻撻, 機機

撻兄你晏啲差不多ok就俾電我啦!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-30 12:44 PM
咁去瞓陣先啦飄飄
我去碌吓啫, 根本都瞓唔到, 又點會起唔到身呢? 更何況有啲嘢我一定要迫自己今日做咗佢, 所以點都要出去, 爭在幾點嘅啫, 不過最煩係冇衫著, 唔想街坊裝(當然其一係尊重返你啦)
聽日一號喇, 好煩! 所以如果有啲嘢今日可以做到嘅話, 又可以煩少啲, 又可以有啲嘢慳返唔駛做住, 但若果唔成事就麻煩喇, 聽日壇嘢又唔知點好, 頭重重, 之前就間唔時先頭痛, 有時痛起上嚟都幾攞命, 早輪開始就枕住日日由朝到黑陰啲陰啲就咁痛, 喉嚨又痛, 對眼都俾我捽到就嚟眼紋都出哂
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我仲未同佢好熟
都係啱啱識啫
而家互相瞭解緊
同佢熟咗再介紹俾你識吖
Fian. 發表於 2009-11-30 12:58 PM
呀~達生..揾埋佢呢2個月好啦..出年'苦'年..大事勿用...
miss..搬左嘢未..使唔使達達幫你..有車有姑lee...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 12:47 PM
話時話課室啲嘢真係未搬過呀
你係咪得閒幫我手搬呀
真係好多嘢架
你都知道嗰度係我第二個家架啦
ee le ..佢都榮休
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 12:55 PM
但係佢要帶埋佢個女喎
唔理咁多, 打咗俾我先算, 唔知時間出去就大煲, 同埋都仲要上網check啲嘢打電話, 把握時間盡量完成今日想做嘅嘢, 關乎到聽日點, 如果你兜我, 又可以順便視察埋環境如何
我去碌吓啫, 根本都瞓唔到, 又點會起唔到身呢? 更何況有啲嘢我一定要迫自己今日做咗佢, 所以點都要出去, 爭在幾點嘅啫, 不過最煩係冇衫著, 唔想街坊裝(當然其一係尊重返你啦)
聽日一號喇, 好煩! 所以如果有啲嘢今日 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-30 01:00 PM
都係嗰句去睇中醫啦
咁去瞓陣先啦飄飄
Fian. 發表於 2009-11-30 12:59 PM
飄飄 都鐘意食'椒'同煮野食
咁去瞓陣先啦飄飄
Fian. 發表於 2009-11-30 12:59 PM
係喎睇 tv..不過佢好投入...
呀~達生..揾埋佢呢2個月好啦..出年'苦'年..大事勿用...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 01:01 PM
呢兩個禮拜都唔搵佢住 lu
要唞番吓
同喺屋企 relax 吓
做啲自己想做嘅事
例如做吓運動
煲吓電視劇
煮吓飯仔
總之就歎吓世界先啦
但係佢要帶埋佢個女喎
Fian. 發表於 2009-11-30 01:02 PM
佢個女有小賓賓臭同要返學麻
飄飄 都鐘意食'椒'同煮野食
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 01:06 PM
佢仲同我有同一嗜好添
就係睇電視
佢個女有小賓賓臭同要返學麻
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 01:09 PM
如果佢帶埋佢個女
佢會同個女請假架
佢個女個咀係由朝到晚都唔會停架
今晚有新劇呀...巴不得爸爸!
話時話課室啲嘢真係未搬過呀
你係咪得閒幫我手搬呀
真係好多嘢架
你都知道嗰度係我第二個家架啦
Fian. 發表於 2009-11-30 01:01 PM
你甘耐都冇講..我仲以為小劍同任任幫你攪點左..