返回列表 回復 發帖
Good morning 走粒仔, 開檔有鍚鍚....不過留番比 Miss
Good morning 飄飄, 瞓唔著定未瞓過呀
Good morning 機機...呢個月你有勤工獎
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good morning 走粒仔, 開檔有鍚鍚....不過留番比 Miss
Good morning 飄飄, 瞓唔著定未瞓過呀
Good morning 機機...呢個月你有勤工獎
主任 發表於 2009-11-30 10:05 AM
morning 淫淫   "勤工獎"有冇獎金or 獎品呀? 琴晚同miss 撐枱腳, 爽唔爽先?
飄飄又試瞓唔著, 返嚟開檔!
骨摸靈~~~柯
今日係11月30號喇...仲有一個月就2010年喇!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-30 08:31 AM
又大一歲
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
你地廣州有冇聽過句話叫'行路上廣州'
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 01:05 AM
呢句係香港土話, 但係有一個慈善團體叫 "苗圃行動", 有個步行籌款真係由香港行去廣州, 就用番呢個名 "行路上廣州"!http://www.walktogz.org.hk/news.html

嚟緊由 2010年2月16日至21日舉行 唔行都可以捐助下喇.
To 淫淫:
COZ瞓唔著, 所以冇瞓過, 響張床度煎魚煎咗三個幾鐘都無法入睡, 到呢刻都完全瞓唔到, maybe今日要買安眠藥
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
[quote]

香港土話..話你笨
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 01:34 AM

乜有呢句嘅咩???我真係咪聼過喔!

你做咩鬧我~~~~

喵喵, 撻撻係講 "行路上廣州" 的土話意思係 "話人笨", 唔係閙你啊....
我反而係記得以前有套劇叫'香港人在廣州', 有旦哥同埋柴九哥做嘅, 幾好睇o架! 行路上廣州都有聽過
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good afternoon class and 主任
HI ALL

耐冇上黎.....大家好嗎
四眼走粒仔 發表於 2009-11-30 07:55 AM
走粒仔今朝你開檔
飄飄又試瞓唔著, 返嚟開檔!
骨摸靈~~~柯
今日係11月30號喇...仲有一個月就2010年喇!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-30 08:31 AM
Hi hi 飄飄
做乜成日失眠架
我尋晚就好好瞓
瞓到今朝媽咪打嚟嘈醒晒
不過次次飲咗花旗蔘湯都好好瞓架啦
就係呢排瞓得唔好
所以尋日先煲呢個湯飲
good morning miss
小飛機 發表於 2009-11-30 09:37 AM
Good afternoon 機機
今日有咩節目呀
morning 喵喵 如果係咁, 喵喵變左織女囖
小飛機 發表於 2009-11-30 09:42 AM
咁邊個做牛郎呀
Good morning Miss & everybody
主任 發表於 2009-11-30 09:59 AM
Good afternoon 任任
尋晚飲咗啲湯好唔好瞓呀
To 淫淫:
COZ瞓唔著, 所以冇瞓過, 響張床度煎魚煎咗三個幾鐘都無法入睡, 到呢刻都完全瞓唔到, maybe今日要買安眠藥
*柳飄飄* 發表於 2009-11-30 10:21 AM
去睇吓中醫啦
我陣間都去
又大一歲
主任 發表於 2009-11-30 10:08 AM
我就嚟又喇
不過往年嘅生日願望終於達成咗
非常極之開心呀