返回列表 回復 發帖
我話小飛機.'行路上廣州'.唔係話你
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 01:46 AM
你明明就係覆我話嘅~~~E家又唔認!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
你睇吓 #19568
你睇吓 #19568
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 01:59 AM
撻撻~~~~你點解仲唔訓嘅???
撻撻~~~~你點解仲唔訓嘅???
喵喵囡囡 發表於 2009-11-30 02:14 AM
我睇緊 boxing...你呢?緊張到訓唔着呀??
我睇緊 boxing...你呢?緊張到訓唔着呀??
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 02:18 AM
又唔係第一次做姊妹點會緊張到訓唔著喔!!

只係~~~~~~~因爲一D事,好難令自己訓到

喵喵囡囡 發表於 2009-11-30 02:37 AM
咁下次輪到你...我行路上黎飲...
cu tomorrow
咁下次輪到你...我行路上黎飲...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 02:43 AM
可能你哋要等到何年何月啦!!
HI ALL

耐冇上黎.....大家好嗎
飄飄又試瞓唔著, 返嚟開檔!
骨摸靈~~~柯
今日係11月30號喇...仲有一個月就2010年喇!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
good morning miss
good morning 太極走粒哥哥 &飄飄 &everybody
如果個個聼到,都話要嘅話,咁我咪要努力咁織???
喵喵囡囡 發表於 2009-11-30 01:43 AM
morning 喵喵 如果係咁, 喵喵變左織女囖

只係~~~~~~~因爲一D事,好難令自己訓到
喵喵囡囡 發表於 2009-11-30 02:37 AM
morning 喵喵~~今日香港都唔凍, 你果邊點呀? 扮靚d, 要靚爆全場
Good morning Miss & everybody
~我能抵抗一切, 除了誘惑~