返回列表 回復 發帖
噢! sorry 喵喵 , 我今天去了行山 , 吃了晚飯少上來啊, 但我都追左好多post 喇

你做咩做宅喵? 搵左靚裙明天著未?
小飛機 發表於 2009-11-29 11:12 PM
啊????我已經諗定咗啦!!!聼日要做個靚姊妹~~~

咁有冇影靚相先???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
溫暖牌唔係隨便織的啊
小飛機 發表於 2009-11-29 11:13 PM
我要織友情巾啊~~~我答應咗佢哋嘎啦!!!

有機會你都可以有條嘎!!
hello 喵囡囡
我要織友情巾啊~~~我答應咗佢哋嘎啦!!!

有機會你都可以有條嘎!!
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 11:33 PM
really?! 咁我咪要上廣州攞囖
hello 喵囡囡
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-29 11:37 PM
撻撻蒲左一陣頭又唔見左, 去左冰番嚟?
啊????我已經諗定咗啦!!!聼日要做個靚姊妹~~~

咁有冇影靚相先???
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 11:31 PM
support! 一定要做最靚嘅姊妹 可能仲可以識番個靚仔
hello 喵囡囡
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-29 11:37 PM
撻撻~~~你咁耐先見到我噶
飄飄又係時候換衫落街搵嘢食~~
轉頭見
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
小飛機 發表於 2009-11-29 11:38 PM
咁都得喔!!!你肯唔肯先???

上廣州會女人,小心俾人扭耳子喔!!
小飛機 發表於 2009-11-29 11:38 PM
行路上都低
support! 一定要做最靚嘅姊妹 可能仲可以識番個靚仔
小飛機 發表於 2009-11-29 11:41 PM
同意
撻撻蒲左一陣頭又唔見左, 去左冰番嚟?
小飛機 發表於 2009-11-29 11:39 PM
咁都得喔!!!你肯唔肯先???

上廣州會女人,小心俾人扭耳子喔!!
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 11:47 PM
上廣州搵貓貓同你吃火鍋啊
飄飄又係時候換衫落街搵嘢食~~
轉頭見
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 11:45 PM
咁夜食嘢, 小心餓壞啊
我都訓覺了, good night all