返回列表 回復 發帖
我住喺葡京
啱啱睇到葡京灣
都有喺酒店睇咗陣
不過我唔鍾意睇方程式同電單車
我鍾意睇超級房車賽同東望洋
仲有葡國杯
即係新手賽
你鍾意睇咩呀  ...
Fian. 發表於 2009-11-29 03:30 PM
鍾意睇GT 林保..仲有路霸..
呢壇嘢說來話長, 我呢幾日都煩緊
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 10:02 PM
努力啊, 飄飄
葡京灣正呀..張飛都要成千銀..你住間房低呀...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-29 10:04 PM
撻撻, 你冇去澳門睇咩?
得返四個字咋, 高顯揚做乜仲未返嚟o架? 高侍衛快啲回宮啦!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
睇tv..去澳門好貴...前幾年有馬交friend做fing旗..有超等位就去...依家冇
得返四個字咋, 高顯揚做乜仲未返嚟o架? 高侍衛快啲回宮啦!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 10:11 PM
宮中大局已定, 都算大團圓 , 我估高顯揚同3 好呢段關係, 可能唔會交代得好清楚, 留少少幻想俾觀眾自己諗
撻兄對心頭好之喜愛...又豈有感昂貴之理啊
睇tv..去澳門好貴...前幾年有馬交friend做fing旗..有超等位就去...依家冇
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-29 10:15 PM
我見到d 索爆 racing queen 都會fing 旗喎
Yeah~~
添食! 宮心計再下一城! 宮心計勢如破竹! 收視誓贏大長今!!!
Hello 喵喵
小飛機 發表於 2009-11-29 09:55 PM
你唔好晏D再应我~~~我等咗你成日啦!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
邊個咁好彩,有人織頸巾
寇仲~ 發表於 2009-11-29 08:32 PM
我都係織友情圍巾皆!!冇咩特別~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
你唔好晏D再应我~~~我等咗你成日啦!
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 11:01 PM
噢! sorry 喵喵 , 我今天去了行山 , 吃了晚飯少上來啊, 但我都追左好多post 喇

你做咩做宅喵? 搵左靚裙明天著未?
我都係織友情圍巾皆!!冇咩特別~~
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 11:03 PM
溫暖牌唔係隨便織的啊
俾人嘈醒左去殊殊
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
俾人嘈醒左去殊殊
寇仲~ 發表於 2009-11-29 11:27 PM
邊個咁衰嘈醒姣鬆啲!!! 係唔係miss 同淫淫食飯high 爆, 要你過去一齊high 呀