返回列表 回復 發帖
仲仲~~

我冇出去,因爲我喺屋企织围巾
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 07:11 PM
邊個咁好彩,有人織頸巾
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
咁就肯定係BB啦!!我都冇買股市嘅~~

你咁晏先訓,都可以早D起身返工啊???咁會好眼訓嘎,好似同我一樣,我返早班嘅話,喺公司係唔可以上網 ...
喵喵囡囡 發表於 29-11-2009 20:17
以前我成日返通宵班, 都可以三兩日唔瞓都冇事, 叉一陣電又可以夠捱好耐, 一隻蚊都唔會放o架!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
邊個咁好彩,有人織頸巾
寇仲~ 發表於 29-11-2009 20:32
仲仲你閃咗去邊樹呀? 食咗飯未呀? 今晚駛唔駛早瞓呢? 陪我睇埋宮心計大結局先啦! 仲有超級巨聲呀!
我今日都未食過嘢呀, 睇埋超級巨聲都要成十一點九, 唔知食咩好
做喇做喇, 大結局個片頭唔同o架!
仲仲你閃咗去邊樹呀? 食咗飯未呀? 今晚駛唔駛早瞓呢? 陪我睇埋宮心計大結局先啦! 仲有超級巨聲呀!
我今日都未食過嘢呀, 睇埋超級巨聲都要成十一點九, 唔知食咩好 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 08:35 PM
要呀,都差唔多訓啦,食咩?MK大把野食,去掃掃街,一定有收鑊既
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good evening miss
good evening everybody
要呀,都差唔多訓啦,食咩?MK大把野食,去掃掃街,一定有收鑊既
寇仲~ 發表於 2009-11-29 08:49 PM
玉樹臨風姣鬆啲 我嚟到你又要訓了, 同你前後腳了
寇仲~ 發表於 29-11-2009 20:49
掃街好唔抵o架, 你知道嗎, 家陣掃街好貴o架, 仲貴夾唔飽
寇仲~ 發表於 2009-11-29 06:20 PM
補祝 1300頁, 恭喜miss
大家有冇掛住我呀
Fian. 發表於 2009-11-29 09:19 AM
Wooo, Miss 換埋衫返嚟 依然好索呀
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2009-11-29 09:20 AM
Miss 開檔, 機機錫錫   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
玉樹臨風姣鬆啲 我嚟到你又要訓了, 同你前後腳了
小飛機 發表於 2009-11-29 08:56 PM