返回列表 回復 發帖
系列。。。你點會入黎呢個論壇玩架???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
系列。。。你點會入黎呢個論壇玩架???
真爱难求 發表於 2011-3-28 01:12 AM
现在爱尔兰没想外面的人想象那么好咯。。。除非你有决心不放弃肯挨,,不然像很多马来人过来没有几久就打包。。。飞机票都泄埋。。。
其实我都是上网下载时才看到这网子的,用它很方便,什么都有。。但是还是很多下载不到的FILE。。。
现在爱尔兰没想外面的人想象那么好咯。。。除非你有决心不放弃肯挨,,不然像很多马来人过来没有几久就打包。。。飞机票都泄埋。。。
其实我都是上网下载时才看到这网子的,用它很方便,什么都有。。但是还是很多下 ...
prozzz 發表於 2011-3-28 01:22 AM
你用乜瀏覽器下載??我用迅雷7ok 嘙。。。
你用乜瀏覽器下載??我用迅雷7ok 嘙。。。
真爱难求 發表於 2011-3-28 01:26 AM
我系用讯雷5的,,,我早期也试用过7,但是根本不能下载到,后来我朋友告诉我讯雷7是下载不到的。。。
我系用讯雷5的,,,我早期也试用过7,但是根本不能下载到,后来我朋友告诉我讯雷7是下载不到的。。。
prozzz 發表於 2011-3-28 01:33 AM
但係家陣迅雷7ok 嘙。。。可能之前唔穩定呱。。。。。
其實我一直都系用緊迅雷5,但係上個星期開始就下載唔到戲。。。
直至我update迅雷7就可以重新運作喇。。。。
是吗!!!那有什么分别5/7??会快吗???
是吗!!!那有什么分别5/7??会快吗???
prozzz 發表於 2011-3-28 01:45 AM
迅雷7真系快好多。。。。
其實系因為迅雷5唔再可以俾我繼續用,就好似MSN咁一直要你更新先可以繼續運作咯。。。。
晴晴夠鐘要瞓覺咯。。。。。
早抖。。。。靚仔傑。。。。。。。
晴晴夠鐘要瞓覺咯。。。。。
早抖。。。。靚仔傑。。。。。。。
真爱难求 發表於 2011-3-28 01:54 AM
好BYE。。。。G9
晴晴早晨,琴晚有个新靓仔黎佐啊?
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2011-3-28 09:45 AM
早晨晴晴及猫, 個靚仔係阿杰響愛爾蘭的, 你唔記得嗎?
畸形人類研究科
是吗?我悟记得有同他吹过水喔
條骨都無佐lu
是吗?我悟记得有同他吹过水喔
lhy92725 發表於 2011-3-28 10:25 AM
可能那天早上你不在吧...
畸形人類研究科
lhy92725 發表於 2011-3-28 09:45 AM
骨貓早晨。。。。。。。
早晨晴晴及猫, 個靚仔係阿杰響愛爾蘭的, 你唔記得嗎?
go2david 發表於 2011-3-28 09:53 AM
早晨david仔;你認識佢架???