返回列表 回復 發帖
星洲炒米
Keevin 發表於 2009-11-29 06:15 PM
炆牛腩好唔好
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
炆牛腩好唔好
寇仲~ 發表於 2009-11-29 06:18 PM
好呀

Congradulation !!!!!!
Page 1300
轉台
Keevin 發表於 2009-11-29 06:18 PM
住宅電話

愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
棋棋~~
when啲咩呀?

喵喵妳好呀~
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 05:47 PM
飘飘好~~~~

你好似晚晚都咁遅上嚟嘅???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
hi 喵囡 妳又咁得閒,無街去咩
寇仲~ 發表於 2009-11-29 06:06 PM
仲仲~~

我冇出去,因爲我喺屋企织围巾
飘飘好~~~~

你好似晚晚都咁遅上嚟嘅???
喵喵囡囡 發表於 29-11-2009 19:09
係呢幾日特別遲啫, 之前都好早o架, 咩時段都會出現吓, on到好夜o架, 係佢哋早瞓之嘛!
妳琴晚好似話有嘢想問我...妳問啦!
其實我都唔想咁遲o架, 不過啲時間錯哂調節唔到, 今晚\聽朝又唔知搞到幾點先瞓到
仲仲~~

我冇出去,因爲我喺屋企织围巾
喵喵囡囡 發表於 29-11-2009 19:11
話時話, 今年我都冇織過, 一來冇對象, 二來咁暖都冇咩意欲令人想織
係呢幾日特別遲啫, 之前都好早o架, 咩時段都會出現吓, on到好夜o架, 係佢哋早瞓之嘛!
妳琴晚好似話有嘢想問我...妳問啦!
其實我都唔想咁遲o架, 不過啲時間錯哂調節唔到, 今晚\聽朝又唔知搞到幾點先瞓到 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 07:16 PM
尋晚我有嘢要問你咩???我自己都唔記得咗啦!

你做咩時間會錯曬調節嘅??做過咩嚟啊??
話時話, 今年我都冇織過, 一來冇對象, 二來咁暖都冇咩意欲令人想織
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 07:17 PM
今年織係織俾朋友嘎~~~聖誕節禮物

最近失戀又點會有對象啊???我好煩~~
尋晚我有嘢要問你咩???我自己都唔記得咗啦!

你做咩時間會錯曬調節嘅??做過咩嚟啊??
喵喵囡囡 發表於 29-11-2009 19:30
咁可能係我自己記錯啦, 印象中好似見我響股市有買賣, 有嘢想問我, 咁囉, 咁唔知係妳定係mickey喇!
呢排我都好夜or天光後先瞓到, 所以好晏先起身, 一來因為冇返工會咁啦, 不過就算我有工返, 都分別唔大, 都係會夜晚好夜同好難先會有睡意, 唔係幾想瞓同瞓到, 都一樣會不斷係咁發夢, 所以就算叫做瞓著咗, 但個腦都根本冇休息, 好似瞓住覺, 但都睇緊好多套戲咁!
飄飄去沖個快涼先~
一陣出嚟要睇'贏盡滿城宮心計'同埋宮心計兩小時大結局, 之後就係最後十分鐘嘅'贏盡滿城宮心計', 緊接住嘅係得一小時嘅 '超級巨聲', 平時有個半鐘o架, 所以今晚會冇得睇'至8女人心'
咁可能係我自己記錯啦, 印象中好似見我響股市有買賣, 有嘢想問我, 咁囉, 咁唔知係妳定係mickey喇!
呢排我都好夜or天光後先瞓到, 所以好晏先起身, 一來因為冇返工會咁啦, 不過就算我有工返, 都分別唔大, 都係會夜晚 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 07:42 PM
咁就肯定係BB啦!!我都冇買股市嘅~~

你咁晏先訓,都可以早D起身返工啊???咁會好眼訓嘎,好似同我一樣,我返早班嘅話,喺公司係唔可以上網