返回列表 回復 發帖
落街買餸
落街買餸
Fian. 發表於 2009-11-29 03:58 PM
睇黎, 今晚又無我份
你好呀
Fian. 發表於 2009-11-29 03:30 PM
Fian,你好!!!

今日咁得闲上嚟嘅??
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
意粉零...柯
Miss妳終於返嚟喇! 佢哋個個都好掛住妳呀, 成日都提起妳! 即使妳唔響樹, 靈魂都陪住我哋咁! 犀利喎, 一返嚟就追返咁多post, 平時啲page去得好慢o架, 妳一返嚟啲page同post去得快咗勁多呀, 所以我一返嚟知道妳返咗嚟, 都去咗追返哂今日啲post, 仲發現當中有啲post之前我冇見過(詭異, 明明我已經日日有追post)
你哋就好啦, 成日都有gathering, 又可以上妳度食住家飯同飲靚湯, 真係有啲羨慕你哋咁fd同close呀! 最衰我屋企地方淺窄啦, 我都好鍾意煮嘢食o架, 以前都成日煲呢樣又整嗰樣咁, 但都好耐冇煮嘢俾人哋食lu, 除咗間唔中去亞婆度幫手客串吓, 以前日日煮親俾bf食都好豐富o架!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
意粉零...柯
Miss妳終於返嚟喇! 佢哋個個都好掛住妳呀, 成日都提起妳! 即使妳唔響樹, 靈魂都陪住我哋咁! 犀利喎, 一返嚟就追返咁多post, 平時啲page去得好慢o架, 妳一返嚟啲page同post去得快咗勁多呀, 所以 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 05:32 PM
W H E N
W H E N
Keevin 發表於 29-11-2009 17:45
棋棋~~
when啲咩呀?

喵喵妳好呀~
棋棋~~
when啲咩呀?

喵喵妳好呀~
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 05:47 PM
幾时整餐黎食
幾时整餐黎食
Keevin 發表於 29-11-2009 17:49
你講笑定講真先?
你講笑定講真先?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 05:54 PM
當然講真
Fian,你好!!!

今日咁得闲上嚟嘅??
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 05:23 PM
hi 喵囡 妳又咁得閒,無街去咩
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
當然講真
Keevin 發表於 2009-11-29 05:57 PM
kee 哥
你講笑定講真先?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 05:54 PM
有咩拿手野先
有咩拿手野先
寇仲~ 發表於 2009-11-29 06:10 PM
星洲炒米
你屋企部電話不嬲都 "神神" 哋架啦
Fian. 發表於 2009-11-29 03:33 PM
係我間房有位收得唔好 依家換左電話都係咁