返回列表 回復 發帖
忙都要睇心情
blacker14tt 發表於 2009-8-21 10:10 AM
当然啦 要跟“alien code”沟通。。当然要有好心情才明白啊。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
当然啦 要跟“alien code”沟通。。当然要有好心情才明白啊。。
ForeverEver 發表於 2009-8-21 10:19 AM
我有冇好心情都睇唔明
我呢度都冇問題
blacker14tt 發表於 2009-8-21 10:10 AM
昨晚真的慢到好像乌龟。。。。
我呢度好有问题,时快时慢
lhy92725 發表於 2009-8-21 10:18 AM
这几天都是这样
我有冇好心情都睇唔明
blacker14tt 發表於 2009-8-21 10:19 AM
我没办法啊。。。。一定要明白。。不然就可以吃鱿鱼了。。
我没办法啊。。。。一定要明白。。不然就可以吃鱿鱼了。。
ForeverEver 發表於 2009-8-21 10:25 AM
我而家退化到連javascript都有D睇唔明
D野都還返晒比老師
我而家退化到連javascript都有D睇唔明
D野都還返晒比老師
blacker14tt 發表於 2009-8-21 10:33 AM
你也有学过??
你也有学过??
ForeverEver 發表於 2009-8-21 10:39 AM
係呀
我之前係KL讀過 computer science
有寫過下 program 同整個下網站
不過都忘記得七七八八
得 HTML 同 javascript 仲記得少少
.
.
.
.
.
.
因為我冇畢到業
係呀
我之前係KL讀過 computer science
有寫過下 program 同整個下網站
不過都忘記得七七八八
得 HTML 同 javascript 仲記得少少
.
.
.
.
.
.
因為我冇畢到業 ...
blacker14tt 發表於 2009-8-21 10:45 AM
做么不完成这个course 啊??
做么不完成这个course 啊??
ForeverEver 發表於 2009-8-21 10:50 AM
讀讀下發覺冇興趣
咪"走路"嚟日本囉
讀讀下發覺冇興趣
咪"走路"嚟日本囉
blacker14tt 發表於 2009-8-21 10:52 AM
酱也可以。。我原本也是没兴趣。。但是也读完它
酱也可以。。我原本也是没兴趣。。但是也读完它
ForeverEver 發表於 2009-8-21 10:54 AM
其實我屋企人都唔知我冇讀晒
其實我屋企人都唔知我冇讀晒
blacker14tt 發表於 2009-8-21 10:56 AM
酱也可以?????家人不会好奇为什么你没毕业啊??
酱也可以?????家人不会好奇为什么你没毕业啊??
ForeverEver 發表於 2009-8-21 10:59 AM
唔知啊
反正我就咁樣走左嚟日本
我諗佢地而家應該知呱
只係我冇講佢地又冇提咁囉
唔知啊
反正我就咁樣走左嚟日本
我諗佢地而家應該知呱
只係我冇講佢地又冇提咁囉
blacker14tt 發表於 2009-8-21 11:07 AM
其实也不要紧啦。。反正都没兴趣了。。不必浪费时间。。
你现在读自己有兴趣的更好啦。。。
我继续读下去是因为不想半途放弃。。所以就读完了。。