返回列表 回復 發帖
有同感, yeah 俾個5 我
小飛機 發表於 2009-11-28 11:50 PM
搵唔倒個 5 啊...沖個涼先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
著低胸大露背吖 個天氣應該唔太凍啩
小飛機 發表於 2009-11-28 11:49 PM
正呀~~~~~~~~~
咁我又冇D咁嘅裙喔~~

不如我去做兄弟算啦!!
喵喵囡囡 發表於 2009-11-28 11:53 PM
而家做兄弟都唔容易, 一時要玩中山裝, 一時全體燕尾 原來男仔都可以玩好多花神...
827584 搵唔倒個 5 啊...沖個涼先
主任 發表於 2009-11-28 11:56 PM
我又嚟, 等埋
正呀~~~~~~~~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-28 11:57 PM
撻撻, 一齊沖涼吖
撻撻, 一齊沖涼吖
小飛機 發表於 2009-11-29 12:00 AM
日本feel...幣在我冲左呢...
而家做兄弟都唔容易, 一時要玩中山裝, 一時全體燕尾 原來男仔都可以玩好多花神...
小飛機 發表於 2009-11-28 11:58 PM
有冇咁夸張啊???我哋净係沟酒俾人饮咋喔!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
有冇咁夸張啊???我哋净係沟酒俾人饮咋喔!!
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 12:09 AM
yeah, 我有個朋友結婚, 佢要玩上海feel, 男嘅要中山裝, 女嘅要旗袍, 好搞嘢... 不過我地好少隊酒 (一dd 人喇)
日本feel...幣在我冲左呢...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-29 12:02 AM
I'm back
yeah, 我有個朋友結婚, 佢要玩上海feel, 男嘅要中山裝, 女嘅要旗袍, 好搞嘢... 不過我地好少隊酒 (一dd 人喇) 827603
小飛機 發表於 2009-11-29 12:32 AM
我哋冇隊酒啊!!不過開门後要佢哋饮D酒皆嘛~~
我哋冇隊酒啊!!不過開门後要佢哋饮D酒皆嘛~~
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 12:40 AM
飲少少酒高興吓都好, 但小心溝酒好易醉, 仲有唔好溝埋d古靈精怪嘢, 搞到肚痛都慘了
夜了, 要去休息了 , good night everybody
飲少少酒高興吓都好827619, 但小心溝酒好易醉, 仲有唔好溝埋d古靈精怪嘢827620, 搞到肚痛都慘了
小飛機 發表於 2009-11-29 12:43 AM
冇啊!白酒沟牛奶,或者茶沟白兰地之类皆!!
大家有冇掛住我呀
Good morning class and 主任