返回列表 回復 發帖
多謝晒KK兄!
pknoface 發表於 2014-6-3 11:47 AM
唔使客氣
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
應該轉到,只不過冇顏色。
妳用咩轉PDF
lckiong 發表於 2014-6-3 11:42 AM
是一份报价单的文件,边有颜色,他直头话我色彩配置出错
條骨都無佐lu
是一份报价单的文件,边有颜色,他直头话我色彩配置出错
lhy92725 發表於 3/6/2014 12:01 PM
用乜軟件?
認真睇真啲真係又真係
访问色彩配置文件时发生错误
当我用EXCLE文件转PDF文件果阵就提示呢个了
條骨都無佐lu
KK春皮 午安
型 英 帥 靚 正
访问色彩配置文件时发生错误
当我用EXCLE文件转PDF文件果阵就提示呢个了
lhy92725 發表於 3/6/2014 12:12 PM
睇嚟好似Excel既轉換PDF插件有問題,試下再安裝過睇下點
認真睇真啲真係又真係
我个phtotshop都提示话颜色配置无法找到
條骨都無佐lu
我个phtotshop都提示话颜色配置无法找到
lhy92725 發表於 3/6/2014 12:21 PM
咁就應該係Adobe 配色插件唔見咗/壞咗,所有Adobe 軟件要參考個配色件唔到

去Photoshop顏色配置選默認顏色組(RGB)
認真睇真啲真係又真係
我都开吾到photoshop,一开行一阵就话我颜色配置无法找到了
條骨都無佐lu
我都开吾到photoshop,一开行一阵就话我颜色配置无法找到了
lhy92725 發表於 3/6/2014 12:34 PM
1.桌面按鼠標右鍵,選properties,跳出一個框面,
2.選顏色管理的Tab,一個選擇:顏色管理,選按了看妳電腦顏色管理選項
認真睇真啲真係又真係
端午節快樂金石良4 秒前TVB 5000000 元積分轉出han201328 秒前TVB 5000000 元積分轉出巧開來1 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出chan2003081 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出luke1682 分鐘前TVB 5000000 元積分轉 ...
tvbkk123 發表於 2014-6-3 11:33 AM
多谢KK..
1.桌面按鼠標右鍵,選properties,跳出一個框面,
2.選顏色管理的Tab,一個選擇:顏色管理,選按了看妳電腦顏色管理選項
lckiong 發表於 2014-6-3 12:44 PM
你指呢个吗?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
條骨都無佐lu
你指呢个吗?
lhy92725 發表於 3/6/2014 01:17 PM
係,要添加一個默認顏色配置。
用:
認真睇真啲真係又真係
我同事D电脑都无嘅喔,他都用到嘅
條骨都無佐lu
我只有呢个喔
條骨都無佐lu