返回列表 回復 發帖
KK話派錢哦
lhy92725 發表於 2014-6-2 09:27 PM
KK 好孤寒
型 英 帥 靚 正
KK晚上好,端午节快乐!
kk bro端午節快樂
局部區域潛水中...
簽名被屏蔽
KK兄早晨.
KK 美夢中...
認真睇真啲真係又真係
KK 美夢中...
lckiong 發表於 2014-6-3 09:39 AM
美夢中
型 英 帥 靚 正
KK早,未返工
小强,想问下你
为咩我excel文件转PDF文档,会提示我咩颜色配置无效嘅
條骨都無佐lu
KK早,未返工
小强,想问下你
为咩我excel文件转PDF文档,会提示我咩颜色配置无效嘅
lhy92725 發表於 3/6/2014 10:07 AM
有啲標示顏色啲功效係冇辦法轉換列如妳設定好一個Cell內數目如果負數係紅正數係青,咁轉換時就定唔都顏色
認真睇真啲真係又真係
甘我可以点啊?直头转吾到喔
條骨都無佐lu
端午節快樂
金石良4 秒前TVB 5000000 元積分轉出
han201328 秒前TVB 5000000 元積分轉出
巧開來1 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
luke1682 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
CC5172 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
lckiong3 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
yan11113 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
perfectman4 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
pknoface4 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
lhy927255 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
ahsing5 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
小强快D蒲头
條骨都無佐lu
甘我可以点啊?直头转吾到喔
lhy92725 發表於 3/6/2014 10:40 AM
應該轉到,只不過冇顏色。
妳用咩轉PDF
認真睇真啲真係又真係
我用Nitro Pro 7 將excel “print” 去 PDF 係冇問題。顏色都跟返excel一樣。
認真睇真啲真係又真係
端午節快樂金石良4 秒前TVB 5000000 元積分轉出han201328 秒前TVB 5000000 元積分轉出巧開來1 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出chan2003081 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出luke1682 分鐘前TVB 5000000 元積分轉 ...
tvbkk123 發表於 2014-6-3 11:33 AM
多謝晒KK兄!