返回列表 回復 發帖
阿喵囡, 點解我睇唔到妳個頭像既
寇仲~ 發表於 2009-11-28 09:15 PM
點解你會見唔到嘅???

但係我自己見到喔,係咪你眼花咋???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
三好封妃, 點搞呀, 如果顯揚冇死到返到宮, 見到自己娘子變咗德妃, 親生骨肉變咗龍裔
真係人都癲呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰

依套野幾好睇波
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
點解你會見唔到嘅???

喵喵囡囡 發表於 2009-11-28 09:51 PM
老花就有 淨係見到妳係個X咋 妳係邊度人呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
三好封妃, 點搞呀, 如果顯揚冇死到返到宮, 見到自己娘子變咗德妃, 親生骨肉變咗龍裔
真係人都癲呀
*柳飄飄* 發表於 2009-11-28 09:58 PM
聼講结局係大团圆结局嘎!!!你放心都得啦~~

不過就唔可以透露太多
老花就有 淨係見到妳係個X咋 妳係邊度人呀
寇仲~ 發表於 2009-11-28 10:02 PM
睇得出你有,唔使講出嚟嘅!

CHINA GUANGZHOU,咁你呢??
點解你會見唔到嘅???

喵喵囡囡 發表於 2009-11-28 09:51 PM
我都見唔到...
I'm live in Hong Kong
聼講结局係大团圆结局嘎!!!你放心都得啦~~

不過就唔可以透露太多
喵喵囡囡 發表於 28-11-2009 22:03
話雖如此~~
但三好現已被封為德妃, 即使顯揚無恙回宮, 又怎能名正言順跟三好......
現形喇, 現形喇...奸妃現形喇!
溝唔埋? 小順如果唔係阮翠雲個仔, 咁佢個仔去咗邊呀? 枉佢同萬將軍...鍾尚宮仲一直以為小順係...
好緊張呀...麗妃好得人驚
good evening miss
good evening everybody
俊朗不凡姣鬆,你都整返條爛牛 形呀
寇仲~ 發表於 2009-11-28 04:06 PM
THANKS 玉樹臨風姣鬆啲 琴晚冇咩世藝, 搵d 衫換下囖
食咗咩呀, 睇 menu 架....食評吖唔該
主任 發表於 2009-11-28 12:00 PM
唔係呀淫淫, 我同至愛去食咋, 食咩都咁好味啫