返回列表 回復 發帖
細個時新界用12
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-27 11:07 PM
hello撻撻
泥泥...all靚女
泥泥...all靚女
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-27 11:11 PM
撻撻, 仲有咩好片呀?
撻撻, 仲有咩好片呀?
小飛機 發表於 2009-11-27 11:16 PM
機機:講真你個紫色頭唔掂..
kingking 同 miss 都唔見左好耐...
連撻撻你都走去換頭像呀, 本來我早排都想換o架, 不過後尾打消念頭
整親頭像, 淨係揀造型都睇到眼盲咁滯...都未計揀背景...試來試去...呢個又鍾意...嗰個又好似幾好咁...好煩!
珍藏夾又少位擺嘢喎, 整個頭像都幾嘥錢o架, 一樣嘢要三十蚊
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
睇睇吓都係萬寶路同車手衫啱襯撻撻多啲啫, 包唔會認錯人嘛, 車手先似撻撻style, 有特色啲, 入型入格!
tv飄飄* 你個公仔頭襯得好靚呀,唔使換啦..我之前係用呢個look..不過近排澳門賽車先着返件賽車衫揸...
tv飄飄* 你個公仔頭襯得好靚呀,唔使換啦..我之前係用呢個look..不過近排澳門賽車先着返件賽車衫揸...
榴槤蛋撻 發表於 28-11-2009 01:03
哦, 原來係咁, 不過我覺得嗰個襯你啲啫, 呢個好似花o靚仔咁, 同埋我認得嗰個係你多啲咯, 驚認錯人嘛
good morning miss
good morning everybody繼續開檔
機機:講真你個紫色頭唔掂..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-27 11:55 PM
我都覺得麻麻地!
Good morning Miss & everyone
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
good morning everybody繼續開檔
小飛機 發表於 2009-11-28 09:29 AM
Miss 繼續失蹤
~我能抵抗一切, 除了誘惑~