返回列表 回復 發帖
整飛先啦826653
寇仲~ 發表於 2009-11-27 04:20 PM
喺公司呀...要出後梯先食得....
啱啱先食完, 費事出得去咁密呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
I'm back
你哋係咪有節目呀, 帶埋我去吖, 我日日都冇節目
各位投咗票未呀?
http://event.tvb.com/42nd/voting/
候選片段
http://programme.tvb.com/variety/anniversaryaward2009/vide ... ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-27 04:16 PM
唔投喇...對呢家嘢無乜性趣
喺公司呀...要出後梯先食得....
啱啱先食完, 費事出得去咁密呀
主任 發表於 2009-11-27 04:22 PM
就快收工, 一陣慢慢嘆
查實我咩都未投, 要諗真啲o架嘛, 唔係淨係投視帝視后誰屬, 仲有好多獎項

我又要去飲呀, 你哋有冇預人哋嗰份o架, 不過我應該會飲第樣, 唔飲檸茶
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我啱啱飲完奶茶, 你地幾時去飲檸茶?
小飛機 發表於 2009-11-27 04:19 PM
我未知,見頸喝咪去囉
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
我投柴狗哥一票
寇仲~ 發表於 2009-11-27 04:22 PM
我都覺得佢掂
查實我咩都未投, 要諗真啲o架嘛, 唔係淨係投視帝視后誰屬, 仲有好多獎項

我又要去飲呀, 你哋有冇預人哋嗰份o架, 不過我應該會飲第樣, 唔飲檸茶
*柳飄飄* 發表於 2009-11-27 04:24 PM
你諗下視帝視后人選都有排諗喇
咁視后你哋會揀邊個呀? 四奶奶定係麗妃姚金鈴呀?
都唔知點解會冇鄭嘉穎, 烈火雄心 3同埋宮心計都做得好好吖, 又係親生仔......反而bosco就有...嘉穎做得好過bosco好多喎!
xx 復仇記
主任 發表於 2009-11-27 04:17 PM
有目標未
都唔知點解會冇鄭嘉穎, 烈火雄心 3同埋宮心計都做得好好吖, 又係親生仔......反而bosco就有...嘉穎做得好過bosco好多喎! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-27 04:27 PM
唔係內定係四奶奶咩

*柳飄飄* 發表於 2009-11-27 04:24 PM
密精啱唔啱, 我請
都唔知點解會冇鄭嘉穎, 烈火雄心 3同埋宮心計都做得好好吖, 又係親生仔......反而bosco就有...嘉穎做得好過bosco好多喎! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-27 04:27 PM
我揀柴9 & 四奶奶
有目標未
寇仲~ 發表於 2009-11-27 04:27 PM
睇吓 MENU 先啦
唔投喇...對呢家嘢無乜性趣
主任 發表於 27-11-2009 16:24
唉, 又係性趣, 乜你哋除咗呢啲之外, 就真係唔可以有其他
密精啱唔啱, 我請
主任 發表於 2009-11-27 04:29 PM