返回列表 回復 發帖
我系度吖。。。。。
真爱难求 發表於 2011-3-15 10:10 PM
晴晴姐... 呢到好靜呀... 呢幾晚...
唔好意思.... 我無爬帖.... 我未返工呀.... 呢幾日忙住做功課... 寫緊畢業論文...
roberton888 發表於 2011-3-15 10:12 PM
我上次聽你講星期一要返工,難到我睇錯。。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我上次聽你講星期一要返工,難到我睇錯。。。。。
真爱难求 發表於 2011-3-15 10:16 PM
未呀... 下星期先掛... 大公司做野手腳慢...
晴晴姐... 呢到好靚呀... 呢幾晚...
roberton888 發表於 2011-3-15 10:13 PM
呢度??呢幾晚??即系邊度啊???
呢度??呢幾晚??即系邊度啊???
真爱难求 發表於 2011-3-15 10:18 PM
我講緊... 吹水區好靜呀...
未呀... 下星期先掛... 大公司做野手腳慢...
roberton888 發表於 2011-3-15 10:17 PM
咁都好啊。。可以抖多幾日。。。。
我講緊... 吹水區好靜呀...
roberton888 發表於 2011-3-15 10:19 PM
系啦,,,唔知點解突然間又靜咗。。。。
系啦,,,唔知點解突然間又靜咗。。。。
真爱难求 發表於 2011-3-15 10:20 PM
可能... 晴晴姐你... 骨貓姐... 又掛住煲劇... JN 又兩晚無返... 所以靜哂囉...
可能... 晴晴姐你... 骨貓姐... 又掛住煲劇... JN 又兩晚無返... 所以靜哂囉...
roberton888 發表於 2011-3-15 10:21 PM
又關我事。。。。
又關我事。。。。
真爱难求 發表於 2011-3-15 10:29 PM
無你係到... 肥仔實唔會出現架...   咁未有少多個人囉...
無你係到... 肥仔實唔會出現架...   咁未有少多個人囉...
roberton888 發表於 2011-3-15 10:32 PM
我今日成日都系度,danny仔都系冇出現喇。。。。。
佢可能已經識咗新女朋友喇。。。。
系啵,肥仔好似是无出现几日喔
條骨都無佐lu
肯定又去賭喇。。。。
你唔駛驚佢喎.. 佢真係財來自有方... 賭極都仲咁有...
我冇驚佢吖。。。。要驚都系佢驚喇。。。。。