返回列表 回復 發帖
我頭先睇埋ultraman d片段, 好回憶童年片呀
小飛機 發表於 2009-11-26 10:37 PM
仲有好多..機機你咁細可能好多都唔識...
係呀~我都睇到好開心..仲有呢個:
4kUWryRUaPs
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-26 10:49 PM
Good evening Miss
Good evening 機機, 撻撻, 飄飄 & All
我屋企都仲擺住個小露寶吖
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
ahP5KLDGlDE
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 10:51 PM
飄飄都搵到天若有情咁經典片段, 好嘢
Yeah~
我終於都成功第一次出短片post喇!
都係多得上次淫淫教我咋
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good evening Miss
Good evening 機機, 撻撻, 飄飄 & All
我屋企都仲擺住個小露寶吖
主任 發表於 2009-11-26 10:53 PM
hello 淫淫, 除左條褲都有個小露寶啊
仲有好多..機機你咁細可能好多都唔識...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-26 10:53 PM
有d 超人個名, 我真係睇完而家唔記得喇
飄飄都搵到天若有情咁經典片段, 好嘢
小飛機 發表於 26-11-2009 22:59
我連套戲都有save響部腦呀...咁經典嘅嘢點可以唔keep呀...仲有其他經典戲tim!
其實集體回憶我都好鍾意o架, 成日都想當年, 不過你哋講超人我真係搭唔到咀
我連套戲都有save響部腦呀...咁經典嘅嘢點可以唔keep呀...仲有其他經典戲tim!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 11:05 PM
仲有邊d 呀?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 11:05 PM
你咁鍾意天若有情..要快D揾個華dee同你飄吓先得..
仲有邊d 呀?
小飛機 發表於 26-11-2009 23:08
秋天的童話
失業生
緣份
喝采(碟)

經典嘅就係呢啲囉! 除咗秋天的童話, 其他幾套啲主角, 除張曼玉外都去哂咯!
所以話呢...經典嘅嘢...可一不可再!
其實集體回憶我都好鍾意o架, 成日都想當年, 不過你哋講超人我真係搭唔到咀
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 11:07 PM

呢個ok la 卦

加埋呢個...d囡實識..
你咁鍾意天若有情..要快D揾個華dee同你飄吓先得..
榴槤蛋撻 發表於 26-11-2009 23:12
我係鍾意套戲啫, 因為夠經典, 戲味重, 主題曲同插曲都好正好有feel(袁鳳瑛喎已經夠經典啦, 仲有家駒仲在生時嘅Beyond)
全部都足夠令人回味~

我唔鍾意人開快車o架...個名飄好喇...飄移我唔啱o架!
電單車我除咗vespa綿羊仔外, 都唔多好的
秋天的童話
失業生
緣份
喝采(碟)

經典嘅就係呢啲囉! 除咗秋天的童話, 其他幾套啲主角, 除張曼玉外都去哂咯!
所以話呢...經典嘅嘢...可一不可再! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 11:16 PM
茶煲船頭尺, 我都有睇啊, 呢套戲好正