返回列表 回復 發帖
俊朗不凡姣鬆 又出左去殺敵呀
寇仲~ 發表於 2009-11-26 07:42 PM
冇啊, 我學飄飄去巡視業務咋...
冇啊, 我學飄飄去巡視業務咋...
小飛機 發表於 2009-11-26 07:56 PM
你業務咪係維記囉 好多分店架波
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
因為而家我住呢邊近百佳, 亦培養咗親切感, 啲人對我好好o架! 以前住嗰邊樓下就係24小時惠康, 一落樓過條斑馬線就係, 又係行到熟哂! 所以之前就算好夜要去買餸, 都會特登返去買嘢! 巡視超市同便利店嘅業務係我嗜好同專長之一, 啲行情我好熟o架, 飄飄都係格價專員嚟!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
今晚又要翻睇, 冇咗大閆生, 呢兩晚呢個時間都掛住上網, 冇心機睇電視!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
[quote]
寇仲~ 發表於 2009-11-26 08:08 PM [/quote

咩呀, 我d 業務係 OK 同 Seven 呀
因為而家我住呢邊近百佳, 亦培養咗親切感, 啲人對我好好o架! 以前住嗰邊樓下就係24小時惠康, 一落樓過條斑馬線就係, 又係行到熟哂! 所以之前就算好夜要去買餸, 都會特登返去買嘢! 巡視超市同便利店嘅業務係我嗜好同 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 08:09 PM
Tv 飄飄:你都好多强項喎
因為而家我住呢邊近百佳, 亦培養咗親切感, 啲人對我好好o架! 以前住嗰邊樓下就係24小時惠康, 一落樓過條斑馬線就係, 又係行到熟哂! 所以之前就算好夜要去買餸, 都會特登返去買嘢! 巡視超市同便利店嘅業務係我嗜好同 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 08:09 PM
睇嚟飄飄就係傳說中嘅...慳...家...王...
今晚又要翻睇, 冇咗大閆生, 呢兩晚呢個時間都掛住上網, 冇心機睇電視!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 08:12 PM
畢打人仲有好多好演員架 大閆生都想你繼續支持畢打人.
睇嚟飄飄就係傳說中嘅...慳...家...王...
小飛機 發表於 2009-11-26 08:16 PM
呀~so
飄飄 good show
寇仲~ 發表於 2009-11-26 08:08 PM [/quote

咩呀, 我d 業務係 OK 同 Seven 呀 ...
小飛機 發表於 2009-11-26 08:14 PM
咁又係,間間左近都一定有
姣鬆啲今日辛苦喇, 休息未呀?
仲仲~放假呀!!!
咁又係,間間左近都一定有
寇仲~ 發表於 2009-11-26 08:25 PM
遍佈全港每一區  係呢! 而家香港有18 區定19區架?
仲仲~放假呀!!!
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-26 08:27 PM
唔係呀,我上床先架啦