返回列表 回復 發帖
鬼影...二號房咪有囉
主任 發表於 2009-11-26 04:59 PM
我都係睇鬼形咋....
睇餐單無咩好野 食返上次果個飽汁扣海參 點知搭電梯果時,
見到有個人好熟面口,諗諗下,原來好鬼似我奶媽 ,頂 放生左
寇仲~ 發表於 2009-11-26 05:03 PM
咁有冇好料俾我昅昅先
我太心軟,一路打佢一路呱呱叫,留左手
寇仲~ 發表於 2009-11-26 05:41 PM
唔軟得架姣鬆啲, 佢咁會唔識驚, 治亂世要用重典, 要強硬d, 大力d
打咁小...唔驚死架, 打多啲..打到佢嗌為止吖嘛
主任 發表於 2009-11-26 05:32 PM
嗌得愈大聲即係愈受教
姣婆遇著兵...最梗要高清
妳嗰部康佳唔係好啱洗喎
主任 發表於 26-11-2009 17:30
我部康佳仲好靚喎, 都好清呀色又sharp
秀才遇著兵...我真係拍過o架!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
鬼影都冇隻, 嬲嬲地換套衫落街行一轉, 鬱響屋企個頭好痛, 閹閹悶悶
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 04:50 PM
你落街大把野睇...
意粉零..柯
唔軟得架姣鬆啲, 佢咁會唔識驚, 治亂世要用重典, 要強硬d, 大力d
小飛機 發表於 26-11-2009 19:31
鞭鞭有力
你落街大把野睇...
榴槤蛋撻 發表於 26-11-2009 19:37
我係咁易打咗個白鴿轉之嘛, 仲咬咗嘢, 不過早食早肚餓, 又唔係食得好飽, 肯定一陣未到富貴門, 又會打鼓
冇睇到啲咩呀, 又唔係行街shopping, 去百佳巡視業務咋!
小飛機 發表於 2009-11-26 07:31 PM
俊朗不凡姣鬆 又出左去殺敵呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
意粉零..柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-26 07:37 PM
Hello 撻撻
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
頭先忘記咗轉返台, 一轉返嚟就見到三哥喇, 蝕咗tim! 唔怕, miss咗三哥, 仲有一鳴同沙煲仔夜啲陪返我!
意粉零..柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-26 07:37 PM
hello 撻撻, 食左飯未?
我部康佳仲好靚喎, 都好清呀色又sharp
秀才遇著兵...我真係拍過o架!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 07:36 PM
飄飄拍過咩呀?
我係咁易打咗個白鴿轉之嘛, 仲咬咗嘢, 不過早食早肚餓, 又唔係食得好飽, 肯定一陣未到富貴門, 又會打鼓
冇睇到啲咩呀, 又唔係行街shopping, 去百佳巡視業務咋! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 07:40 PM
又冇過維記, 呀唔係, 應該係惠康呀, 巡視埋惠記d 業務啊