返回列表 回復 發帖
Horror news of the day
婦人沉屍浴缸,俾漂白水淹著。。。。好變態D人。。。

SweetLemon 發表於 2011-8-22 10:05 AM
不是謀殺,是兒子不捨得母親病逝。。。。
其实两公婆都管公司
做员工会吾会比较烦啊
條骨都無佐lu
其实两公婆都管公司
做员工会吾会比较烦啊
lhy92725 發表於 2011-8-22 11:05 AM
以前我做的地方-兩公婆離婚了還一起管公司。。。。
其实两公婆都管公司
做员工会吾会比较烦啊
lhy92725 發表於 2011-8-22 11:05 AM
他们唔理gei,只是来力度看看有没有签同renew licencejek
以前我做的地方-兩公婆離婚了還一起管公司。。。。
SweetLemon 發表於 2011-8-22 11:10 AM
甘都得?
一系两个好睇得开
一系两个都争权
甘边个话事啊?两个都话事就烦了
條骨都無佐lu
甘都得?
一系两个好睇得开
一系两个都争权
lhy92725 發表於 2011-8-22 11:12 AM
跟著仲慘阿,老細突然和接線生結婚 - 就是導火線 - 還好我之前沒有得罪她。。。
於是就很難做下去,因為她不會管公司就來管我們。。。
甘都得?
一系两个好睇得开
一系两个都争权
lhy92725 發表於 2011-8-22 11:12 AM
通常都系老板话事啦,他们来里度都系过时间jek,老板娘要载她的女儿放学,老细有时会来,有时唔来,因为他自己私人有好多project做
甘就真是揾黎搞了
早走早着咯
條骨都無佐lu
出的第一份memo 就是 Make personal phone calls on your time and your dime..
dime 是 美國幣。。。3句不離本行啦。。。。
甘算死草真是好有做老板娘的本钱
條骨都無佐lu
甘就真是揾黎搞了
早走早着咯
lhy92725 發表於 2011-8-22 11:20 AM
唔会啊,系度做,好自由,老细唔里你gei,做好野就ok啦,可以话系白出粮
唔会啊,系度做,好自由,老细唔里你gei,做好野就ok啦,可以话系白出粮
Shadowkail 發表於 2011-8-22 11:29 AM
我是指柠姐以前果份工啊
條骨都無佐lu
我是指柠姐以前果份工啊
lhy92725 發表於 2011-8-22 11:34 AM
咩工?做咩gei?
出的第一份memo 就是 Make personal phone calls on your time and your dime..
dime 是 美國幣。。。3句不離本行啦。。。。
SweetLemon 發表於 22-8-2011 11:22 AM
I guess you're working in accouting firm
咩工?做咩gei?
Shadowkail 發表於 2011-8-22 11:37 AM
柠姐话之前份工又是两公婆都管公司啊嘛,仲离佐婚添,你无睇啊?
條骨都無佐lu