返回列表 回復 發帖
咩喎, 又話人, 得喇, 而家開到口嫌我肥喇

*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 11:32 PM
係驚妳收唔倒個制啫...唔肥...唔肥
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
淫淫真係了解我, 知我者莫若淫淫你, 所以呢第時如果我去咗搵大閆生, 你哋燒部電腦同公仔箱俾我就得喇!
部腦最好hard disc容量大啲, 可以俾我裝多啲劇嘛! 上網要快啲o架, 唔係lag機就真係做鬼都唔靈喇! 至於高唔高清 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 11:29 PM
嘩~~夜媽媽咁講...好邪呀...
好啦! 我就聽撻撻話, 落街去七仔攞錢, 然後搵嘢咬, 但驚返到嚟你哋通通都走哂lu!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 11:22 PM
快d 醫肚餓先喇, 餓壞你呀
咪就係星星陳鴻烈傳
燒多個老公俾我, 大宅要有設備齊全嘅靚靚大廚房o架!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 11:34 PM
燒啲 " 架餐 " 過妳, 自己搞掂啦
燒老公...好似唔係幾好喎
燒多個老公俾我, 大宅要有設備齊全嘅靚靚大廚房o架!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 11:34 PM
飄飄d 要求愈來愈多了
燒啲 " 架餐 " 過妳, 自己搞掂啦
燒老公...好似唔係幾好喎
主任 發表於 2009-11-25 11:37 PM
燒本數簿...
咁人哋未有老公嘛, 我想要個老公呀, 未話要妹仔服侍同LV, Gucci, nds咪算好囉, 我算少要求啦, 仲話我多!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
飄飄d 要求愈來愈多了
小飛機 發表於 2009-11-25 11:38 PM
要tv..機機攪點佢
咪就係星星陳鴻烈傳
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-25 11:37 PM
今日報紙頭條都係大閆先
燒本數簿...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-25 11:40 PM
燒d 卥味
咁人哋未有老公嘛, 我想要個老公呀, 未話要妹仔服侍同LV, Gucci, nds咪算好囉, 我算少要求啦, 仲話我多!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 11:40 PM
飄飄, 你又話去食嘢, 仲唔去

記住, 我大聲唔代表我冇禮貌
要tv..機機攪點佢
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-25 11:41 PM
撻撻, 我可以點攪呀??? 最多搞機喇
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 11:40 PM
係就整張 list 嚟叻, 咪喺道唵啲唵啲
係就整張 list 嚟叻, 咪喺道唵啲唵啲
主任 發表於 2009-11-25 11:47 PM