返回列表 回復 發帖
撻撻~
我都話咗o架啦...真嘅嘢唔好拎出嚟講吖嘛...
不過假嘅更加唔好講喎
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 08:45 PM
唔係~miss係真有其人...不過佢依家發左達離我地而去姐...如果我發左達一樣係咁...
唔係~miss係真有其人...不過佢依家發左達離我地而去姐...如果我發左達一樣係咁...
榴槤蛋撻 發表於 25-11-2009 21:04
我又冇話唔信miss係真有其人呀, 只係話嗌佢好似嗌空氣咁係真啫!
miss發咗? really? 點發o架?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰

飄飄個頭同阮司設個pat一樣咁痛~~
嗚~~連牙肉都痛埋

話賢妃懷有身孕五個多月, 但就一啲都冇見肚, 唔make sense嘅!

大家可以留意吓, 賢妃個迎身侍婢'婉華', 就係近嚟廣告賣得好行, 學埋人哋出嚟唱歌嘅model仔, 女新人'樂瞳'
只隔一個廣告時間, 就突然間由唔見肚變凸哂肚, 都唔連戲嘅!
琴晚法證又係咁
hi all
good evening miss
good evening everybody
機機開檔~支持!
Good afternoon Miss & All
機機...夢夢你哋好呀, 食咗晏未呀?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 01:25 PM
Good evening 飄飄, 我食完晚飯先返嚟
可能個個去哂街,
六合彩天日先開,有二期無人中頭獎,今次有成三千幾萬,妳都記得買啦
寇仲~ 發表於 2009-11-25 06:46 PM
又無人中頭獎?! 咁真係要搏一搏喎
又無人中頭獎?! 咁真係要搏一搏喎
小飛機 發表於 2009-11-25 11:04 PM
發左達唔好唔記得我地呀~~
一出完 post 就死機....中咗咩毒呀
主任 發表於 2009-11-25 07:55 PM
一定係中左淫毒啊
乜你哋個個約埋一齊出現o架, 頭先等咗幾耐呀, 都冇人出post, 諗住冇人咪去洗白白囉, 點知一沖完就見到你哋出哂嚟喇!
hi 撻撻,榴蓮就一定係飄香架啦
寇仲~ 發表於 2009-11-25 08:17 PM
精彩文章, 魅力+1000分
發左達唔好唔記得我地呀~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-25 11:05 PM
發左達要養埋miss啊