返回列表 回復 發帖
我都冇呢種命水...係腳搭實地...同你真係挾..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-25 08:10 PM
hi 撻撻,榴蓮就一定係飄香架啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
3900萬呀 買啦喂
寇仲~ 發表於 2009-11-25 08:14 PM
嘩...養一個囡囡就 400 萬...3900 咪養 9 個
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
HI 主任  睇怕係濕毒,仲要係咸既 使唔使鏟鏟佢
寇仲~ 發表於 2009-11-25 08:11 PM
唔知關唔關禍記事呢, 轉香港寛頻又無事喎
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
哦...點解飄飄行頭吖
主任 發表於 2009-11-25 08:11 PM
becasue Miss miss 左..ladies first..
又鏟....無時間呀
挫兩嘢或者會好番嫁
主任 發表於 2009-11-25 08:14 PM
挫兩野夠唔夠呀,使唔使插
嘩...養一個囡囡就 400 萬...3900 咪養 9 個
主任 發表於 2009-11-25 08:17 PM
仲有300萬淨,可以養多隻狗囡陪你隻狗仔
其實嗌 miss 好似 嗌空氣咁
唔知關唔關禍記事呢, 轉香港寛頻又無事喎
主任 發表於 2009-11-25 08:20 PM
禍記網絡~失去聯絡
Bye Bye all 我去搵周公個女啦
若抱住 別作夢 未得寵 看到的 聽到的 不要信 遺憾是閉起眼時 至望到世間多少暗湧 愛得深 說得真 別感動 再錐心 再刻骨 不覺痛 曾極恨 也可相擁 往事如塵像風

愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
琴晚冇睇嘅要睇喇, 仔打老母呀...小順杖打阮翠雲pat pat
哦...點解飄飄行頭吖
主任 發表於 25-11-2009 20:11
我行頭你唔抵得咩...淫淫睇開啲啦...一次半次巧合之嘛!
lady first嘛~
唔賭唔知時運到 唔......
寇仲~ 發表於 25-11-2009 20:12
唔滾唔知身體好
300萬俾咗我好過喇, 我好慳駛o架咋, 慳慳地應該夠我駛過世o架喇!
其實嗌 miss 好似 嗌空氣咁
榴槤蛋撻 發表於 25-11-2009 20:27
撻撻~
我都話咗o架啦...真嘅嘢唔好拎出嚟講吖嘛...
不過假嘅更加唔好講喎