返回列表 回復 發帖
Good evening miss and all
今日做咩咁靜局
寇仲~ 發表於 25-11-2009 18:26
見到有你返嚟就好喇~
今日呢樹成日都冇人, 悶鬼死我, maybe掛住去買六合彩啩, 又或者已經有人中咗, 所以唔再返嚟啩
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
見到有你返嚟就好喇~
今日呢樹成日都冇人, 悶鬼死我, maybe掛住去買六合彩啩, 又或者已經有人中咗, 所以唔再返嚟啩
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 06:29 PM
可能個個去哂街,
六合彩天日先開,有二期無人中頭獎,今次有成三千幾萬,妳都記得買啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss & All
部腦就死就死咁....睇怕都係又中咗毒
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
可能個個去哂街,
六合彩天日先開,有二期無人中頭獎,今次有成三千幾萬,妳都記得買啦
寇仲~ 發表於 25-11-2009 18:46
我冇呢種命水, 所以一向冇買開, 慳返五蚊好過!
我呢啲辛苦命, 橫財冇我份!
而家到底一星期開幾次六合彩我都未搞得清楚, 仲停留緊以前一星期淨係逢二, 四攪珠, 仲要係夏春秋做主持嘅年代!
Good evening Miss & All
部腦就死就死咁....睇怕都係又中咗毒
主任 發表於 2009-11-25 07:41 PM
一出完 post 就死機....中咗咩毒呀
蝦佬~~飄飄* miss..主任 ..仲仲..機師..all

今晚冇法證喇, 同樣時間將會播出'懷念陳鴻烈 星星同學會'
烈哥...Rest in peace!
睇畢打先~
可能個個去哂街,
寇仲~ 發表於 2009-11-25 06:46 PM
Hello 仲仲
有咁多咩....
而家到底一星期開幾次六合彩我都未搞得清楚, 仲停留緊以前一星期淨係逢二, 四攪珠, 仲要係夏春秋做主持嘅年代! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 07:41 PM
我都冇呢種命水...係腳搭實地...同你真係挾..
一出完 post 就死機....中咗咩毒呀
主任 發表於 2009-11-25 07:55 PM
HI 主任  睇怕係濕毒,仲要係咸既 使唔使鏟鏟佢
蝦佬~~飄飄* miss..主任 ..仲仲..機師..all
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-25 07:56 PM
哦...點解飄飄行頭吖
而家到底一星期開幾次六合彩我都未搞得清楚, 仲停留緊以前一星期淨係逢二, 四攪珠, 仲要係夏春秋做主持嘅年代! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 07:41 PM
唔賭唔知時運到 唔......
HI 主任  睇怕係濕毒,仲要係咸既 使唔使鏟鏟佢
寇仲~ 發表於 2009-11-25 08:11 PM
又鏟....無時間呀
挫兩嘢或者會好番嫁
Hello 仲仲
有咁多咩....
主任 發表於 2009-11-25 08:10 PM
3900萬呀 買啦喂
我都冇呢種命水...係腳搭實地...同你真係挾..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-25 08:10 PM
擺酒記得請埋我呀