返回列表 回復 發帖
人真係化學, 睇台慶先見到佢生生猛猛唱歌同石修佢哋扮彈結他夾band
雖然明知佢走咗, 但聽晚又會睇電視見到佢, 真係百般滋味在心頭!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
撻撻, 傷心都可以乾乾淨淨, 清清潔潔 啊 通下鼻窿先...
小飛機 發表於 2009-11-25 12:27 AM
係呀冲凉冲到好傷心
世事无常. 傷心一回就算. 始终做人都应该係开开心心
Keevin 發表於 2009-11-25 12:24 AM
yeah, 做人就係要活得開針 魅力+10000分
係呀冲凉冲到好傷心
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-25 12:32 AM
撻撻, 你今日沖左未?
我一向都係
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 12:22 AM
飄飄*見唔到你留言比閆生..你果名係乜
飄飄*見唔到你留言比閆生..你果名係乜
榴槤蛋撻 發表於 25-11-2009 00:39
send咗成九個字都send唔出, show唔到我段留言, 唔知點解load唔到出嚟
奇怪, 回完你呢個msg, 再返去官網, 竟然一click就send到又load到, 多謝大閆生保佑!
send咗成九個字都send唔出, show唔到我段留言, 唔知點解load唔到出嚟
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 12:43 AM
在心中也可以
今晚大家咁夜都唔瞓呀...莫非陪我哀悼大閆生?
奇怪, 回完你呢個msg, 再返去官網, 竟然一click就send到又load到, 多謝大閆生保佑!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 12:43 AM
又會咁既...可能我幫左你呢...
唉, 剛才睇富貴門就郭可盈做狐狸精, 家吓就法證睇佢老公林文龍, 一樣感觸良多!
不過直覺話我知, 即使佢大肚退出娛樂圈挽救婚姻, 都應該冇乜用, 個老公都一樣好難綁得住, 當然梗係望人好, 唔會望人衰啦, 綁得到固然好!
不過法證, 林叮叮結果都係會死, 佢都好鬼淒涼!
good morning miss
good morning everybody今日我開檔
good morning everybody
機機開檔~支持!
Good afternoon Miss & All
機機...夢夢你哋好呀, 食咗晏未呀?
Good evening miss and all
今日做咩咁靜局
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂