返回列表 回復 發帖
Sorry, 去左睇 24, 無同大家打蕉呼
Keevin 發表於 2009-11-24 11:38 PM
好好睇嘅咩...我一集都無睇過
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Sorry, 去左睇 24, 無同大家打蕉呼
Keevin 發表於 2009-11-24 11:38 PM
我都冇睇喎
到呢刻都接受唔到呢個事實同現實, 大閆生就咁離開我哋, 平時每晚睇電視都見到佢, 而家話走就走咗, 回顧佢嘅片段, 的確睇到人心好酸, 落淚!
烈哥~永遠懷念您!
希望大閆生早登極樂, 保佑畢打繼續好睇, 唔會爛尾! 劇情仲有好多疑團, 大閆生條線仲有好多嘢要交代
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
到呢刻都接受唔到呢個事實同現實, 大閆生就咁離開我哋, 平時每晚睇電視都見到佢, 而家話走就走咗, 回顧佢嘅片段, 的確睇到人心好酸, 落淚!
烈哥~永遠懷念您!
希望大閆生早登極樂, 保佑畢打繼續好睇, 唔會爛尾! 劇情 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 11:54 PM
要留番編劇去改劇本啦
烈哥~永遠懷念您!
希望大閆生早登極樂, 保佑畢打繼續好睇, 唔會爛尾! 劇情 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 11:54 PM
估唔到飄飄*你真係性情中人
我去沖個涼先
Time to sleep ~~~
Good night everyone
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我去沖個涼先
小飛機 發表於 2009-11-24 11:59 PM
人地咁傷心.你走去沖涼
好好睇嘅咩...我一集都無睇過
主任 發表於 2009-11-24 11:47 PM
ok la
若果大家見到官網嘅討論區留言, 就會意會到同感受到網民, 同埋一直支持畢打嘅觀眾嗰份傷感, 大家對畢打往後劇情嘅關注, 冇大閆生嘅畢打會點算...就會發覺呢個角色...畢打或者同事三分親感染到幾多人...無數個晚上八點正都陪住好多家庭開飯, 就似一個老朋友, 突然走咗, 唔只係我呢種電視精, 仲有好多人比我更傷感, 更唔捨得, 更接受唔到呢個現實同事實, 一切都嚟得太突然喇!
仲有好多關於佢嘅劇情未講完o架~~
淨係佢條線都可以大把集數可以寫!
估唔到飄飄*你真係性情中人
榴槤蛋撻 發表於 24-11-2009 23:59
我一向都係
若果大家見到官網嘅討論區留言, 就會意會到同感受到網民, 同埋一直支持畢打嘅觀眾嗰份傷感, 大家對畢打往後劇情嘅關注, 冇大閆生嘅畢打會點算...就會發覺呢個角色...畢打或者同事三分親感染到幾多人...無數個晚上八 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 12:19 AM
世事无常. 傷心一回就算. 始终做人都应该係开开心心
人地咁傷心.你走去沖涼
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-25 12:01 AM
撻撻, 傷心都可以乾乾淨淨, 清清潔潔 啊 通下鼻窿先...
Time to sleep ~~~
Good night everyone
主任 發表於 2009-11-25 12:00 AM
good night 淫淫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
若果大家見到官網嘅討論區留言, 就會意會到同感受到網民, 同埋一直支持畢打嘅觀眾嗰份傷感, 大家對畢打往後劇情嘅關注, 冇大閆生嘅畢打會點算...就會發覺呢個角色...畢打或者同事三分親感染到幾多人...無數個晚上八 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 12:19 AM
有好多藝員陪伴我地一齊成長, 好似肥肥離開左, 我都有d傷心