返回列表 回復 發帖
各位 早午晚安!os.tvboxnow.com! V/ r) ~- d9 U& j
smcorange 發表於 2016-12-17 06:54 AM
orange午安!
公仔箱論壇# m$ V6 U: b5 ]. D$ \0 a
今晚我地呢度得1℉!!今日呢度全日停課,老公放假!!哈,無啦啦多一日假!!!
2 b6 ?+ K# R) e/ f0 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com0 x' e& N. q! F3 F  K5 b# A

) p: W; S% t9 d6 k! ^) b* g% I5 Igracechanstuart 發表於 2016-12-17 09:07 AM
grace姐晚安。全Portland 學校停課二日,D學生最開心留响屋企玩雪
哇,你地都全部白雪雪咯
6 ?8 N& R# M7 }1 w真正嘅白色圣诞咯
條骨都無佐lu
! \$ l7 w- X! C6 N' f* j6 X" r7 {貓貓 早晨!!!
8 a( @5 X3 N& d  |/ P8 O地球暖化左囉,以後你地可能冇冬天囉!!!! N  I0 H" ^; A; d! {" e% W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Y, @, ]$ j$ C, K9 r/ \( I
gracechanstuart 發表於 2016-12-17 09:23 AM
8 b& g' `+ v% n4 C2 s6 J+ @os.tvboxnow.com唔使以后,今年我都觉得系无冬天了
條骨都無佐lu
/ P, D8 M0 g% f( L: Gos.tvboxnow.comPortland D 交通,諗起都煩!!!
* ^- Y9 q9 t! K( g1 u塞4個鐘!! 我的媽呀!!!  % M6 _) s# Z  {: y
7 T3 I% [( n5 g( }
gracechanstuart 發表於 2016-12-17 09:13 AM
好多車停在路中行唔度塞住等人幫推車,我架車係AWD同上咗雪胎就沒問題
哇,你地都全部白雪雪咯tvb now,tvbnow,bttvb% I: a  K0 e; _: M& {, ?
真正嘅白色圣诞咯公仔箱論壇9 i1 e% w' w+ j) M
lhy92725 發表於 2016-12-17 02:09 PM
真係唔恨,如果放假唔使返工咁又唔同886猫姐
落大雪唔系可以放假咩,仲要返工啊?
條骨都無佐lu
落大雪唔系可以放假咩,仲要返工啊?
; k+ o6 ^  I5 J  y2 ]lhy92725 發表於 2016-12-17 02:23 PM
2 `) P+ W8 d. Y7 O: B' H$ Qos.tvboxnow.com公仔箱論壇- b% P' P# ?: g# a

通常中度雪只會學校停課!! 其他公私營機構,唔係太大雪(好似舊年Ken 掌門紐約落成20吋),因為大家都有車,落4、5吋雪,通常都唔會放假!!!

$ x2 U' v" f1 p$ V$ B" F0 a  O! dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- d1 o: Y( B) S2 k) n公仔箱論壇
4 f3 \0 L3 ]* ?* E
http://vignette1.wikia.nocookie.net/zh.uncyclopedia/images/2/27/%E5%8D%88%E9%A4%90.jpg/revision/latest/scale-to-width-down/639?cb=20140101024146公仔箱論壇- z9 e/ f6 }# R+ y0 Q
Nave 發表於 2016-12-17 12:10 PM
7 n9 e) O* j5 `4 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢份先系我嘅午餐
條骨都無佐lu
$ A. ^9 D. Z1 D0 S, U2 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 H  c" a& E, ^0 n% [
通常中度雪只會學校停課!! 其他公私營機構,唔係太大雪(好似舊年Ken 掌門紐約落成20吋),因為大家都有車,落4、5吋雪,通常都唔會放假!!!tvb now,tvbnow,bttvb( m2 s; L% b; C) ?7 \

5 \8 S5 a, W5 q8 E0 o
% t' K3 W4 ]  H( X# q ...
- L" `4 Y4 f: u$ cos.tvboxnow.comgracechanstuart 發表於 2016-12-17 02:32 PM
2 ^: S5 Y  T  U! C+ y" Q' m其实都真系几麻烦下哦,而且真系有D人无车架嘛
條骨都無佐lu
真係唔恨,如果放假唔使返工咁又唔同886猫姐
; m0 e3 u  l% T7 ?& smnb1123 發表於 2016-12-17 02:16 PM
公仔箱論壇& y- W  z* }8 b  ^( U# p- n0 b
甘你地下礼拜都基本放假架啦
條骨都無佐lu
% d5 a0 b, a$ c( K公仔箱論壇甘你地下礼拜都基本放假架啦; Z1 r3 ~( b) b; Q) i5 h: Q
lhy92725 發表於 2016-12-17 03:11 PM
可以唔洗做
1 k6 c  P3 b/ m5 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: B" a. ]0 U3 D6 W9 x$ P: q

7 a- b1 ?. t) E. Ctvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb1 y% e# Y* a8 Q) F
午餐肉好咸遮
$ s7 m; J9 h9 O0 ?3 M+ z5 fos.tvboxnow.com大啦叭 發表於 2016-12-16 07:42 PM
all canned foods are high in sodium!
今晚沒時間不爬樓了,各位下星期再見!os.tvboxnow.com; O9 K+ f, _* Z3 |  z$ p
巧開來 發表於 2016-12-16 08:16 PM
have a nice weekend
開來兄,咩事咁忙?
) l2 t! L$ B- ]8 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Nave 發表於 2016-12-16 09:05 PM
有家室