返回列表 回復 發帖
煮淫睇住啲相相止吓先
http://www.avbuzz.com/event/album726
gonkong 發表於 2009-11-24 05:10 PM
Hello 工工, 好嘢嚟喎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大閂生陳鴻烈今日晏晝過咗身, 拍劇期間心口痛昏迷, 返魂乏術

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=827920&extra=
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 07:52 PM
oh! really sorry
果然夠強
主任 發表於 2009-11-24 09:45 PM
淫淫, 到我要趕 report喇
Thx 撻撻, 不過我都發現咗喇, 個post edit咗n次!
可惜依然係冇乜人留言
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 09:39 PM
我留言咗
正所謂: 修身齊家, 治國平天下
卓一元掛住沉溺於溫柔鄉, 完全失去理智, 權衡輕重都唔識,  試問點可以旨意一個連老婆仔女家庭都悍衛唔到, 又冇誠信嘅人, 管理一間銀行呀! 眾叛親離, ceo都冇得佢做, 職位職務咩都俾人罷免哂, 就嚟成間萬基都俾人呃埋都未知咩事!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我前前後後都打過幾次電話比 Miss
都係嗰句....你唔好彩喇
主任 發表於 2009-11-24 09:42 PM
淫淫, 你冇打佢6xxx xxxx ?
撻撻有冇買六合彩?
小飛機 發表於 2009-11-24 09:46 PM
有~不過應該唔中..如果中左..你地一定見唔到我
淫淫, 到我要趕 report喇
小飛機 發表於 2009-11-24 09:51 PM
吓~~~仲以為你打好咗添, 我擔住張櫈喺道等咗好耐喇
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
淫淫, 你冇打佢6xxx xxxx 824047?
小飛機 發表於 2009-11-24 09:54 PM
都係唔通呀
咁其實係咩事啫, 我由琴晚睇post到而家都未明, 佢哋個個都知, 係我一個烏sir sir
可以透露過我知嗎?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 04:15 PM
飄飄, 呢個世界商場如戰場, 人生如戲, 慢慢有機會你就會知道架la
吓~~~仲以為你打好咗添, 我擔住張櫈喺道等咗好耐喇
主任 發表於 2009-11-24 09:55 PM
我今晚有事都係啱啱先返到嚟, 我而家趕工喇
Thx 撻撻, 不過我都發現咗喇, 個post edit咗n次!
可惜依然係冇乜人留言
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 09:39 PM
因為呢個 forum 多數都唔係香港人
犀利, 一個出哂名嘅大滾友扮哂情深都真係可以做得咁神似, 果真係好演技!
可惜一心根本一直未能真正放低yatming, 無法完全投入與topman嘅一段感情, 以topman一個咁嘅男人, 肯安定落嚟專心一致又不計較咁付出, 義無反顧咁愛佢, 去邊度搵...冇腳雀仔肯對妳咁專一痴心...
唉...冤孽呀!
yatming對一心嘅愛縱使係認真, 但如果俾佢知道佢仲係一個老千, 做咁大台戲呃哂佢成個卓家嘅人, 仲點發展感情落去...亦難為了亞yan, 以為自己好幸福...默默暗戀yan嘅沙煲仔仲慘...
飄飄, 呢個世界商場如戰場, 人生如戲, 慢慢有機會你就會知道架la
小飛機 發表於 24-11-2009 21:57
可惜你哋講緊嘅, 唔似係商場嘅公事, 只係令我諗起一句說話...就係天下烏鴉一樣........
仲好失望! 枉我仲咁關心, 同擔心唔知發生咗咩事......原來又係呢啲嘢!
廿六集以嚟, mu媽呢次脾氣發得最啱, 打得好! 當冇生過卓一元呢個仔好過!