返回列表 回復 發帖
大家好啊 吃飽啦 ?
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
婆婆 打完電話啦 ?
原帖由 comfit8 於 2009-1-20 08:35 PM 發表
婆婆 打完電話啦 ?
打完咯!但他现在去芒!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 jnc3688 於 2009-1-20 08:29 PM 發表

没有钱就不要玩啦
又没人说玩?
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-20 08:43 PM 發表
打完咯!但他现在去芒!
教壞完人 啦 ?
原帖由 comfit8 於 2009-1-20 08:46 PM 發表

教壞完人 啦 ?
没有教坏他啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-20 08:48 PM 發表
没有教坏他啊!
你點教她 ? 我想學啊 。
原帖由 comfit8 於 2009-1-20 08:32 PM 發表
大家好啊 吃飽啦 ?
未啊!~~~eat now...... ~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-20 08:50 PM 發表

未啊!~~~eat now...... ~~~
咁遲 吃 的 ??
原帖由 comfit8 於 2009-1-20 08:51 PM 發表

咁遲 吃 的 ??
今day算早了!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-20 08:56 PM 發表

今day算早了!~~~
eat fast food today ??
原帖由 comfit8 於 2009-1-20 08:58 PM 發表

eat fast food today ??
last and last last night...... ~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-20 09:03 PM 發表

last and last last night...... ~~~
So many last last night ar ...
婆婆一定搞不好 MSN 。。
原帖由 comfit8 於 2009-1-20 09:04 PM 發表

So many last last night ar ...
今晚叫好一點了!!!!!!! ~~~