返回列表 回復 發帖
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
good evening miss
小飛機 發表於 2009-11-24 09:12 PM
其實 miss 係咪唔再返來..
咁搵過啦,不過咁,有邊份工係唔辛苦架,唔辛苦邊得世間財呀女,加油啦
寇仲~ 發表於 2009-11-24 04:19 PM
point 1 - 咁搵過啦 ~~ totally agree, 魅力+10分
point 2 - 有邊份工係唔辛苦架 ~~ 我都想知, 魅力+100分
point 3 - 唔辛苦邊得世間財 ~~ 我怕而家辛苦左都冇世間財, 魅力+1000分
point 4 - 呀女??? 姣鬆啲幾時多左個女? 哈哈... 魅力+10000分
各位請到
http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=827920&extra=
留言
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 09:18 PM
飄飄呀~~閆/=閂
哎呀~仔打老母俾雷劈呀...小順棒打阮翠雲
其實 miss 係咪唔再返來..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-24 09:21 PM
我地默默守候miss 回來
小飛機 發表於 2009-11-24 09:28 PM
南麼阿彌陀佛
Thx 撻撻, 不過我都發現咗喇, 個post edit咗n次!
可惜依然係冇乜人留言

個死人狐狸精一聽到人哋話離咗婚就咁開心, 即刻笑都笑唔切扮唔識俾反應dead air, 搶人老公睇吓幾時有報應吖, 仲成日喺度扮可憐, 扮委屈!
小飛機 發表於 2009-11-24 09:28 PM
我前前後後都打過幾次電話比 Miss
都係嗰句....你唔好彩喇
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
野我暇想, 願聞其詳 但別張揚 pm 照常
主任 發表於 2009-11-24 04:23 PM
中越戰場~~~ 軍旗一揚~~~ 脫掉衣裳~~~ 奮戰三場~~~ 耗盡儲糧~~~ 險勝收場~~~ 回家沖涼
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
狐狸精聽到人哋離咗婚咁開心, 搶人老公睇吓幾時有報應吖, 仲扮可憐!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 09:41 PM
電視精
哎呀~仔打老母俾雷劈呀...小順棒打阮翠雲
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 09:27 PM
我 miss 左, 冇睇呀呀
中越戰場~~~ 軍旗一揚~~~ 脫掉衣裳824035~~~ 奮戰三場824034~~~ 耗盡儲糧824033~~~ 險勝收場824032~~~ 回家沖涼
小飛機 發表於 2009-11-24 09:43 PM
果然夠強
南麼阿彌陀佛
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-24 09:35 PM
撻撻有冇買六合彩?