返回列表 回復 發帖
起身煮飯!
婉霜 發表於 2011-3-9 05:31 PM
唔舒服就叫外賣啦。。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我無時間啦... .. 要係我剩返架時間.... 好好咁.... 吹下去..
roberton888 發表於 2011-3-9 05:32 PM
咁後生就冇時間???
我要返工囉..
咁夜先返工??做乜工啊??企街啊???
點解我系旺角見唔到你架。。。。
咁夜先返工??做乜工啊??企街啊???
點解我系旺角見唔到你架。。。。
真爱难求 發表於 2011-3-9 05:39 PM
................. 我..... 遲d返工... 搵到工囉... .... 我係都去尖咀啦... 旺角咁 cheap 架咩...
................. 我..... 遲d返工... 搵到工囉... .... 我係都去尖咀啦... 旺角咁 cheap 架咩...
roberton888 發表於 2011-3-9 05:40 PM
上環聽講最近開咗間“基吧”,你有時間去睇睇。。。。
果日我朋友專程駕車載我去睇架。。。真系好多“基”人
上環聽講最近開咗間“基吧”,你有時間去睇睇。。。。
果日我朋友專程駕車載我去睇架。。。真系好多“基”人
真爱难求 發表於 2011-3-9 05:43 PM
基男定基女先.. ??
基男定基女先.. ??
roberton888 發表於 2011-3-9 05:44 PM
你鍾意邊凡先
你鍾意邊凡先
真爱难求 發表於 2011-3-9 05:50 PM
我當然鐘意... XX 啦... 仲駛問架...
XX邊個黎架。。。。
比多個 hint你囉..  係 ...  x人囉...
妖人
......... ... 係... 靚人..
街上咁多靚人幾時輪到我地啊。。。。。
街上咁多靚人幾時輪到我地啊。。。。。
真爱难求 發表於 2011-3-9 06:12 PM
啫.. 啫... 啫... 唔可以咁講架.... 靚係無定義架... 只要有信心... 豬朳都可以變美女..