返回列表 回復 發帖
選擇錯誤
主任 發表於 2009-11-21 11:15 PM
Ching, good luck next time
唔知呀,我估咋,
套魔盜王人又話好睇,都唔知講嘜春,悶到
寇仲~ 發表於 2009-11-21 11:38 PM
disney 出品..好睇得去邊!!
唔知呀,我估咋,
你又唔出
disney 出品..好睇得去邊!!
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-21 11:40 PM
美女與野獸又ok喎,撻撻有無睇過果套,架妹大戰機械獸呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
你又唔出
Keevin 發表於 2009-11-21 11:41 PM
我諗住等包交先呀嘛
眼訓啦,我訓先啦 大家慢慢吹啦,各位晚安
唔知呀,我估咋,
我都睇到十吓十吓
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
正呀~~ 好少布..但天氣凍..好難頂....
榴槤蛋撻 發表於 21-11-2009 22:53
o車...人哋少布都係人哋凍之嘛...何解你會難頂呢?!
人哋少布你哋唔係睇得開心啲咩?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
其實我星州米仲正
寇仲~ 發表於 21-11-2009 22:46
kee 哥要緊係everytime 啦
寇仲~ 發表於 21-11-2009 22:50
飄飄鍾意炒貴刁喎...棋棋要就anytime...咁我呢我呢?
係咪有啲情節我miss咗呢, 真係唔多明, 淫淫作新詩? 因咩樹幹咁有雅興玩作詩呢?
以前我都有作吓o架!
唔係打油詩喎~~
係咪有啲情節我miss咗呢, 真係唔多明, 淫淫作新詩? 因咩樹幹咁有雅興玩作詩呢?
以前我都有作吓o架!
唔係打油詩喎~~
*柳飄飄* 發表於 2009-11-22 01:13 AM
唔係好方便公開比妳睇喎 3 級嘅喎
o車...人哋少布都係人哋凍之嘛...何解你會難頂呢?!
人哋少布你哋唔係睇得開心啲咩?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-22 01:02 AM
見到d囡為左扮job..凍到要用把姐擋住d風...林峯就著到隻糭咁..
To 淫淫 & 撻撻:
飄飄真係要響度再次多謝您哋呀(一來開心在好耐未試過有人咁關心同錫自己, 對我咁好, 仲要係男人喎, 簡直受寵若驚)...兩位仁兄義不容辭仗義相助俾咗鬧鐘同手機過我...撻撻仲等咗我咁耐tim...真係有啲唔好意思...淫淫更加唔話得啦(咁疏爽俾部手機我用, 仲要keep得超新淨, 功能又好齊全, 仲叉滿埋電又有埋memory stick, 好彩咋, 呢種卡我真係冇, 仲要係3G機喎, 真係冇諗過咁正) 即使再老套都要講o架喇, 真係好感動, 多謝十萬次都要o架喇, 話哂識咗幾日時間又素未謀面, 都肯咁義無反顧地幫我, 可惜你哋今日都各自有事忙吖, 唔係我真係好想可以大家坐低傾吓聚一陣o架! 你哋咁幫我, 我都要爭氣啲俾心機做嘢, 唔辜負你哋嘅一番好意同厚愛, 雖然好辛苦又唔慣頂唔順, 但我會try my best去撐, 叫自己捱到就捱落去啦, 不枉大家咁撐我嘛(仲要多謝棋棋, 機機同仲仲叫醒我)
有機會嘅, 我都想可以我哋成班約出嚟聚吓!
To 淫淫 & 撻撻:
飄飄真係要響度再次多謝您哋呀(一來開心在好耐未試過有人咁關心同錫自己, 對我咁好, 仲要係男人喎, 簡直受寵若驚)...兩位仁兄義不容辭仗義相助俾咗鬧鐘同手機過我...撻撻仲等咗我咁耐tim...真係有啲 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-22 01:32 AM
嘩, 咁嚴謹...我唔識答嘅喎
嘩, 咁嚴謹...我唔識答嘅喎
主任 發表於 22-11-2009 01:46
邊樹有嚴謹呀~~
答啦, 我想知喎!