返回列表 回復 發帖
機機:你10.00msn 飄飄* 起身............呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
飄飄要去攤屍挨吓喇, 背部同條腰雙腳都痛得很, 各位仗義相助小妹, 無言感激!

請呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
麼零零...miss..飛機師..飄飄..大師..淫淫..仲仲..棋魂..太極..柯
麼零零...miss..飛機師..飄飄..大師..淫淫..仲仲..棋魂..太極..柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-21 09:53 AM
Good Morning!

She said wake her up at 10:30
good morning miss
good morning 撻撻, 棋棋& everybody
機機:你10.00msn 飄飄* 起身............呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-21 01:20 AM
撻撻, 我都冇msn
聽朝變咗返11:30, 我最遲要10點起到身呀, 要沖涼洗頭吹頭化妝, 索性著埋套制服返工, 著呢套嘢需時, 都幾煩o架!
今日都要老闆娘同埋其他同事幫我著, 好似細個呢, 媽咪幫我著校服咁嘅feel ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-21 12:57 AM
有咁麻煩嘅制服? 我都好想見識下, 我幫你著吖
1234 恭喜miss, page one two three four
1234 恭喜miss, page one two three four
小飛機 發表於 2009-11-21 10:41 AM
飄飄起身未呀????

我只可以咁樣嗌佢起身...
Good afternoon Miss & everybody
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
noon noon 機機, 撻撻, 棋棋
整個早餐食先
主任 check pm 飄飄 約你取電話
今日3.30pm 朗豪坊對面許留山
主任 check pm 飄飄 約你取電話
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-21 12:45 PM
睇 ed 你又知佢 pm 我嘅