返回列表 回復 發帖
今日頭暈暈,好似感親 唔知係咪返工果時中招 公司有同事病,病就咪返工啦
寇仲~ 發表於 2009-11-20 04:25 PM
姣鬆啲保重保重, 仲要去食飯架
有成 3 個鐘 ....夠喇...夠喇
主任 發表於 2009-11-20 04:34 PM
精彩文章, 魅力+100分
睇咗喇 ...咪笑人啦
主任 發表於 2009-11-20 04:36 PM
我都睇ed, very good 魅力+100分
咩喎...冇棵咁嘅樹...仲仲你諗咗去邊呀又?!
我成日睇唔明你哋講咩就真呀
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:53 PM
點解睇唔明??? 我明喎
哈佬everybody~~
乜隔咗咁多個時辰, 啲post仲係去得咁慢o架!
我返咗嚟大半個鐘喇, 今晚早收咗成個鐘, 我仲未有鬧鐘呀, 聽朝有冇人可以叫我起身返工呀, msn震醒我, 仲仲ok嗎?
淫淫聽日我哋約響邊樹見呀?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我去眠一陣, 你哋記得提仲仲震醒我呀!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:54 PM
下半場有冇遲?
下半場有冇遲?
榴槤蛋撻 發表於 21-11-2009 00:41
冇呀...仲早到咗少少tim...不過都幾趕o架...嗰段時間條街開始多人...阻鬼住哂!

雖則我矮腳又短, 但有雙摩打turbo腳...所以永遠可以行得快過人哋正常步速...最少快三至五分鐘!
下半場有冇遲?
榴槤蛋撻 發表於 21-11-2009 00:41
有冇人可以幫到我呀, 需要一個人肉鬧鐘
冇呀...仲早到咗少少tim...不過都幾趕o架...嗰段時間條街開始多人...阻鬼住哂!

雖則我矮腳又短, 但有雙摩打turbo腳...所以永遠可以行得快過人哋正常步速...最少快三至五分鐘! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-21 12:47 AM
摩打turbo腳...
有冇人可以幫到我呀, 需要一個人肉鬧鐘
*柳飄飄* 發表於 2009-11-21 12:51 AM
聽朝MSN 你 11.00 OK
摩打turbo腳...
榴槤蛋撻 發表於 21-11-2009 00:51
係有一雙...雙摩打turbo腳至啱呀!
你不如係呢到同任任講係做野樓下幾點等?
聽朝MSN 你 11.00 OK
榴槤蛋撻 發表於 21-11-2009 00:52
聽朝變咗返11:30, 我最遲要10點起到身呀, 要沖涼洗頭吹頭化妝, 索性著埋套制服返工, 著呢套嘢需時, 都幾煩o架!
今日都要老闆娘同埋其他同事幫我著, 好似細個呢, 媽咪幫我著校服咁嘅feel
聽朝變咗返11:30, 我最遲要10點起到身呀, 要沖涼洗頭吹頭化妝, 索性著埋套制服返工, 著呢套嘢需時, 都幾煩o架!
今日都要老闆娘同埋其他同事幫我著, 好似細個呢, 媽咪幫我著校服咁嘅feel ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-21 12:57 AM
洗唔洗>沖涼洗頭吹頭化妝
今日都要老闆娘同埋其他同事幫我著, 好似細個呢, 媽咪幫我著校服咁嘅feel ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-21 12:57 AM
10.00你起唔到我先msn你...因我10.00到都未起身~~