返回列表 回復 發帖
早晨呀機機~~
我又成晚瞓唔到喇, 一陣仲要返新工tim o架!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 10:32 AM
恭喜~~恭喜
PM 個地址...我攞部電話過妳吖
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
麼零零...miss..飛機師..飄飄..大師..淫淫..仲仲..棋魂..太極..柯
Good morning miss & everyone
主任 發表於 2009-11-20 11:12 AM
morning 淫淫 星期六~~~ 有節目
恭喜~~恭喜
PM 個地址...我攞部電話過妳吖
主任 發表於 2009-11-20 11:15 AM
不如上去幫襯埋食嘢, 賀一賀佢喇
淫淫又話今日唔得閒嘅?
約埋探我呢單嘢...我諗等我做落一排先會好啲...多謝你哋先...個個都咁錫我!
我琴晚諗起一樣嘢呀~~
淫淫...部手機仲有冇usb線響樹呀?
死啦, 我唔知自己張mini sd啱唔啱用落sony機度tim o架, 點算?
淫淫又話今日唔得閒嘅?
約埋探我呢單嘢...我諗等我做落一排先會好啲...多謝你哋先...個個都咁錫我!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 11:24 AM
咁都好吖, 等你做落左打折頭俾我地
我琴晚諗起一樣嘢呀~~
淫淫...部手機仲有冇usb線響樹呀?
死啦, 我唔知自己張mini sd啱唔啱用落sony機度tim o架, 點算?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 11:28 AM
吓~~咁要 過先知喎
淫淫收pm吖, 我要閃喇
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 11:43 AM
bye bye飄飄, 努力呀
今晚見...
今晚嚟插妳...呃~~講錯, 係挖先啱
多謝哂你呀機機, 飄飄無以為報, 承你貴言啦!

早晨呀夢夢!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 10:33 AM
飄飄你好,通常無以為報,下一句都是…以身相許喎…

點都好,祝你新工愉快!
麼零零...miss..飛機師..飄飄..大師..淫淫..仲仲..棋魂..太極..柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-20 11:16 AM
撻好,大家好!
今晚見...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-20 11:57 AM
撻撻 ~~間金屋搞成點呀, 藏咗嬌未呀