返回列表 回復 發帖
good morning miss
good morning 撻撻 &everybody
瞓唔到...到此留個言...各位早呀!
機機~miss~棋棋~淫淫~撻撻~夢夢~仲仲
骨麼零......啊!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 07:37 AM
good morning飄飄
good morning
咁暫定星期六吖, 晏晝3至6你ok嗎?
暫時我未知自己呢幾日schedule會點呀, coz今日我剛搵到份新工, 聽日開始返呀!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-19 09:28 PM
恭喜飄飄搵到新工

今日返新工要醒醒神神, 努力飄飄! yeah
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
good morning
夢遺大師 發表於 2009-11-20 10:10 AM
morning 夢夢
早晨呀機機~~
我又成晚瞓唔到喇, 一陣仲要返新工tim o架!
多謝哂你呀機機, 飄飄無以為報, 承你貴言啦!

早晨呀夢夢!
早晨呀機機~~
我又成晚瞓唔到喇, 一陣仲要返新工tim o架!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 10:32 AM
飄飄, 今日返幾點工呢? 食個靚靚早餐鼓勵吓自己喇
飄飄, 今日返幾點工呢? 食個靚靚早餐鼓勵吓自己喇
小飛機 發表於 20-11-2009 10:36
本應返十一, 後尾講講吓變咗十二, 我都正有此意想買少少嘢咬吓, coz我勁肚餓
今晚因為第一日, 未知返到去會點安排, 但保守估計都要十一二點先返到嚟, 遲吓就要一點前先返到or一點先收工
本應返十一, 後尾講講吓變咗十二, 我都正有此意想買少少嘢咬吓, coz我勁肚餓
今晚因為第一日, 未知返到去會點安排, 但保守估計都要十一二點先返到嚟, 遲吓就要一點前先返到or一點先收工 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 10:42 AM
係做 waitress?
係做 waitress?
小飛機 發表於 20-11-2009 10:48
bingo~~
+10個魅力
bingo~~
+10個魅力
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 10:54 AM
thanks, 不如你話係邊間番工, 我地約埋上嚟食嘢探你
Good morning miss & everyone
~我能抵抗一切, 除了誘惑~