返回列表 回復 發帖
魚旦粉..粥+腸粉..而家吔緊..
榴槤蛋撻 發表於 18-11-2009 23:57
都好豐富吓喎...又魚旦粉又粥又腸粉
係咩粥同腸粉嚟o架?
我就鍾意食皮蛋碎牛粥or皮蛋艇仔粥, coz我鍾意食皮蛋, 但又唔like食皮蛋瘦
做'法證'啦喎..
榴槤蛋撻 發表於 19-11-2009 00:01
撻撻真係了解我, 未有耐呀, 仲有個幾字先做, 19分先開始唱片頭曲o架
喺呀~~呢到個個都要返工..但少閒人如吾兩人已...
榴槤蛋撻 發表於 19-11-2009 00:05
咩喎, even我要返工, 都唔會咁早瞓, 除非我好唔妥啦, 不過我返親啲工好多時都十一點先收工嘅!
都好豐富吓喎...又魚旦粉又粥又腸粉
係咩粥同腸粉嚟o架?
我就鍾意食皮蛋碎牛粥or皮蛋艇仔粥, coz我鍾意食皮蛋, 但又唔like食皮蛋瘦
*柳飄飄* 發表於 2009-11-19 12:06 AM
white congee...降火
其實冇所謂o架, 珍惜同你哋可以傾偈嘅時間, 我電腦裡面都有法證嘅file做back up, 睇唔到電視都仲可以自己響電腦睇返
white congee...降火
榴槤蛋撻 發表於 19-11-2009 00:12
淫淫~~乜你有好多火要降咩...哈哈!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-19 12:17 AM
我係榴槤.. 成日卦住淫淫
*柳飄飄* 發表於 2009-11-19 12:17 AM
成日夜訓要食碗夜粥..
我係榴槤.. 成日卦住淫淫
榴槤蛋撻 發表於 19-11-2009 00:19
又係喎, 但我冇掛住佢喎
唔好嬲啦...
我知, 好似 :-) 呢類. 我都要適應好耐先習慣用呢度d 公仔
小飛機 發表於 2009-11-18 09:57 PM
^_^ (^_^) B(^_^)3 ^o^ :-P
我都剛啱食完一個頭先剩咗嘅葡撻
我都剛啱食完一個頭先剩咗嘅葡撻
*柳飄飄* 發表於 2009-11-19 12:36 AM
葡撻我都啱..不過榴槤蛋撻好d....
good morning miss
good morning everybody
good morning everybody