返回列表 回復 發帖
國泰機d餐就算系坐經濟客位家陣都算唔錯喇!!!
聽朝6.25am~10.30am到香港
真爱难求 發表於 2011-2-23 09:33 PM
系喔,忘记佐你地果D是国际航班
应该会好好多
4个钟头好快喔
條骨都無佐lu
AA nasi Lemak 要给钱的。
lilitan008 發表於 2011-2-23 09:47 PM
我唔會系飛機上食咯
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
系喔,忘记佐你地果D是国际航班
应该会好好多
4个钟头好快喔
lhy92725 發表於 2011-2-23 09:50 PM
我坐最早班機,我念應該會早到香港咯。。。。
因為天空咁早應該冇乜飛機。。。。哈哈哈哈
6点几的机,米要成4点就起身?
條骨都無佐lu
无伦吃喝都要给钱的。

平壤核子能源研究所
6点几的机,米要成4点就起身?
lhy92725 發表於 2011-2-23 09:59 PM
4點幾應該已經到機場喇。。。。
我住系大馬一個小鎮,我12.30am就會坐巴士去機場。。。。
无伦吃喝都要给钱的。
lilitan008 發表於 2011-2-23 10:00 PM
系咪真架。。。。。
喵喵、喵喵、喵喵........
真爱难求 發表於 2011-2-23 09:05 PM
愛愛~你冇出去行街街咩?
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
愛愛~你冇出去行街街咩?
喵喵囡囡 發表於 2011-2-23 10:03 PM
等陣要去機場喇
什么都要钱的。

平壤核子能源研究所
AA 很毛,要早点到,迟到无等。住太平?

平壤核子能源研究所
AA 很毛,要早点到,迟到无等。住太平?
lilitan008 發表於 2011-2-23 10:12 PM
我住怡保架。。。我應該唔會遲到咯
4點幾應該已經到機場喇。。。。
我住系大馬一個小鎮,我12.30am就會坐巴士去機場。。。。
真爱难求 發表於 2011-2-23 10:01 PM
哇,悟使吧?早成4个钟头去?
去到机场米傻更更咯
條骨都無佐lu
哇,悟使吧?早成4个钟头去?
去到机场米傻更更咯
lhy92725 發表於 2011-2-23 10:20 PM
冇計啦,我坐最早班機。。。機場系KL,我住怡保小鎮。。。。
Normally Malay land need early 2 hour check in for international flight.

平壤核子能源研究所