返回列表 回復 發帖
顧住msn, 都未搵到同諗到著咩...點算...我仲要八點前返嚟睇電視tim o架
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 07:07 PM
著制服好呀,唔使諗
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
放 m 假, no 私片
主任 發表於 2009-11-18 07:06 PM
咁去拍下拖都幾好波
咁去拍下拖都幾好波
寇仲~ 發表於 2009-11-18 07:12 PM
拍拖咪會沉囉
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
著制服好呀,唔使諗
寇仲~ 發表於 18-11-2009 19:10
仲仲...你出賣我......

你哋個個一分幾用咁叻嘅...我淨係用你哋兩個msn都分身不暇咁滯喇...
又想留返啲嘢響呢樹大棚吹喎...要諗o架嘛...仲未著衫tim...哎呀...

好煩呀個電話...好困擾
拍拖咪會沉囉
主任 發表於 2009-11-18 07:13 PM
又打人 散拖沉咩姐 拖完就散架啦
唔係幾明, 點解成日都話會沉
仲仲...你出賣我......

你哋個個一分幾用咁叻嘅...我淨係用你哋兩個msn都分身不暇咁滯喇...
又想留返啲嘢響呢樹大棚吹喎...要諗o架嘛...仲未著衫tim...哎呀...

好煩呀個電話...好困擾 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 07:15 PM
無呀,妳對號入座做咩姐
寇仲~ 發表於 18-11-2009 19:16
乜你哋個個都咁o架...對感情都唔認真...玩玩吓
當我哋啲女人係咩呀???
無呀,妳對號入座做咩姐
寇仲~ 發表於 18-11-2009 19:18
咁我走...你話冇就冇囉...著制服...
寇仲~ 發表於 2009-11-18 07:16 PM
唔想煩喇, 啱啱先搞掂一單, 又舐屎上身
主任 發表於 18-11-2009 19:22
淫淫真係多...啱啱先搞掂一單...又舐屎上身...嗰pat屎真係慘...仲要俾人咁講(唱)
一句足以見......
主任 發表於 2009-11-18 07:22 PM
既然係咁就上去飲檸茶見啦
咁我走...你話冇就冇囉...著制服...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 07:20 PM
同妳講笑姐,我諗住add 得我地msn 就無所謂啦
既然係咁就上去飲檸茶見啦
寇仲~ 發表於 2009-11-18 07:27 PM
我很贊同, 魅力 + 1
我很贊同, 魅力 + 1
主任 發表於 2009-11-18 07:29 PM
今晚有無煮飯仔呀,唔c服食粥好波