返回列表 回復 發帖
仲可以见吓个靓仔
Keevin 發表於 18-11-2009 18:18
乜淫淫好靚仔o架咩? 你見過佢o架喇?
不過我都唔貪靚仔嘅...亦冇本事去貪...靚仔呀都唔吼我啦(我估淫淫都應該細過我tim)

棋棋返嚟就好喇, 嚟個抱抱先!
洗乜   你嗰部可能係新機嚟添呀
主任 發表於 2009-11-18 06:20 PM
棋棋果部咩機款?
有緣機有緣機
寇仲~ 發表於 18-11-2009 18:21
又係捉錯字嘅時候...
仲仲...係玄機呀...此玄不同彼緣!
不過我都唔貪靚仔嘅...亦冇本事去貪...靚仔呀都唔吼我啦(我估淫淫都應該細過我tim)

棋棋返嚟就好喇, 嚟個抱抱先! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:23 PM

见到面先啦

嘩!!! 咁快有得抱 好羨慕....

抱抱~~~佢唔係好好, 錫錫會吸引啲啲
~我能抵抗一切, 除了誘惑~

Keevin 發表於 2009-11-18 06:25 PM
棋棋又淨出公仔...扣你魅力10分
棋棋果部咩機款?
小飛機 發表於 2009-11-18 06:24 PM
旧到都唔好意思讲
不过都有 charger
棋棋果部咩機款?
小飛機 發表於 18-11-2009 18:24
問佢幾次都冇講呀, 我都好想知, 佢淨係話係一部用緊嘅舊機囉, 話係low end喎, 查實我都唔係幾知咩係low end
棋棋幾好心呀, 見我咁就第一時間話幫我, 第一個話幫我, 都係嗰句啦, 人間有情呀!
又係捉錯字嘅時候...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:24 PM
佢係講...姻緣有機呀
嘩!!! 咁快有得抱 好羨慕....
小飛機 發表於 18-11-2009 18:26
你都有miss啦, 駛乜羨慕喎!
又係捉錯字嘅時候...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:24 PM
係囉,我咪講緊緣份個緣囉 主任會明既
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
你都有miss啦, 駛乜羨慕喎!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:27 PM
有囡唔怕我
問佢幾次都冇講呀, 我都好想知, 佢淨係話係一部用緊嘅舊機囉, 話係low end喎, 查實我都唔係幾知咩係low end
棋棋幾好心呀, 見我咁就第一時間話幫我, 第一個話幫我, 都係嗰句啦, 人間有情呀! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:27 PM
你令我諗起我另一個網名
淫姦誘情
旧到都唔好意思讲
不过都有 charger
Keevin 發表於 18-11-2009 18:27
唔怕啦講啦, 我真係好想知喎, 講出嚟冇所謂嘅, 我都係想得個知字之嘛, 我唔好意思就真啦, 你駛咩唔好意思喎, 家吓係你哋好心幫我嘛, 唔駛錢嘅嘢點敢要求咁高呀!