返回列表 回復 發帖
多謝你先~
我同過棋棋講呢單嘢, 佢都話幫我呀, 你哋真係好人屎, 人間有情呀!
你嗰部個叉機仲響樹嗎? 可以講嚟聽吓係咩機嚟o架?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 05:54 PM
of course, 我地真係好好人, 特別係淫淫 但唔需要加"屎" 呵
又禾味~~~快啲報料
主任 發表於 2009-11-18 05:46 PM
今日無料喎 屋企個電話壞左,我去買先咁晏咋波
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
飄飄看來好開心, 唱晒歌
小飛機 發表於 18-11-2009 17:57
冇棵咁嘅樹喎...呢個出場位post...本來係琴晚同今朝都想用的
你哋知唔知棋棋去咗邊樹呀? coz 佢msn off咗呀
係呢, 你哋歡迎我add埋你哋嗎?
玉樹臨風姣鬆啲 鼻敏感, 好辛苦, 索晒鼻咋
小飛機 發表於 2009-11-18 05:48 PM
姣鬆,聽人講用鹽水洗鼻得架波,有無試過呀
吹呀吹~~讓這風吹~~抹乾眼眸裡~~亮晶的眼淚
機機...miss...淫淫...仲仲...
都好呀~
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 05:51 PM
hi 飄飄,歡迎妳多黎吹水
冇棵咁嘅樹喎...呢個出場位post...本來係琴晚同今朝都想用的
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:02 PM
oh, sorry 喇~~飄飄, 我冇用msn... 棋棋off 左line可能唔得閒啊
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:02 PM
好呀 收pm啦
姣鬆,聽人講用鹽水洗鼻得架波,有無試過呀
寇仲~ 發表於 2009-11-18 06:04 PM
姣鬆啲, 用鹽水真唔真有效? 我已經夠味, 唔使落鹽喎
多謝你先~
我同過棋棋講呢單嘢, 佢都話幫我呀, 你哋真係好人屎, 人間有情呀!
你嗰部個叉機仲響樹嗎? 可以講嚟聽吓係咩機嚟o架?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 05:54 PM
SONY 呀...咩型號 ?? 好似係 w800i 有义機架, 仲有埋個 spearker 添呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
so sorry 唔知攞去俾人整, 可唔可以救番d 資料?
小飛機 發表於 18-11-2009 11:50
冇得救o架喇...響佢未certify(但都已經壞嘅時候)問過哂...even整返都唔擔保睇得返data...更何況佢粗略報嗰個價真係俾著任何人都唔會整
電話應該 save 喺 sim 卡吖嘛...sms 就應該無喇...以後唔好再 save 喺電話喇
主任 發表於 18-11-2009 11:59
但我一向習慣都係save響機, sim卡好少位o架咋, 邊save到三百幾個, 仲有喎, if save響sim卡, 會有啲function做唔到(唔同人or分組響唔同來電鈴聲同埋來電顯示圖片)
anyway, 多謝咁多位關心同advice!
oh, sorry 喇~~飄飄, 我冇用msn... 棋棋off 左line可能唔得閒啊
小飛機 發表於 2009-11-18 06:07 PM
咁有無QQ呀
姣鬆啲, 用鹽水真唔真有效? 我已經夠味, 唔使落鹽喎
小飛機 發表於 2009-11-18 06:09 PM
我睇電視醫生講架咋,最好用生理鹽水咁話呀
咁有無QQ呀
寇仲~ 發表於 2009-11-18 06:10 PM
仲玩 QQ
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
咁有無QQ呀
寇仲~ 發表於 2009-11-18 06:10 PM
I have JJ, not QQ
SONY 呀...咩型號 ?? 好似係 w800i 有义機架, 仲有埋個 spearker 添呀
主任 發表於 18-11-2009 18:09
嘩...配套咁好呀...正喎!
咁我可以暫時慳返一舊錢先嘛...又冇嘢撈零收入