返回列表 回復 發帖
係喎, 好似話食一粒, 成日都見效喎
主任 發表於 2009-11-18 12:00 PM
我只需半日有效就得, 係朝早問題, 下晝冇事
咪係, 飄飄...積極d

不過佢可能閃開左
小飛機 發表於 2009-11-18 11:59 AM
等佢飄吓先...相信佢仲會入嚟同我哋 " 吹 "
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我只需半日有效就得, 係朝早問題, 下晝冇事
小飛機 發表於 2009-11-18 12:09 PM
買嚟試吓囉, 又唔係貴, 好過朝朝都唔舒服吖
主任 發表於 2009-11-18 12:13 PM
thanks 淫淫, 下晝去索下料先
good afternoon miss & everybody
thanks 淫淫, 下晝去索下料先
小飛機 發表於 2009-11-18 12:31 PM
淫淫, 啱先出街都唔記符左搵, 明天再索過料
Good afternoon Miss 主任 姣鬆 and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
主任 發表於 2009-11-18 12:13 PM
  主任今日好未呀
淫淫, 啱先出街都唔記符左搵, 明天再索過料
小飛機 發表於 2009-11-18 05:00 PM
俊朗不凡姣鬆,見到咩料索哂鼻呀
  主任今日好未呀
寇仲~ 發表於 2009-11-18 05:28 PM
又禾味~~~快啲報料
俊朗不凡姣鬆,見到咩料索哂鼻呀
寇仲~ 發表於 2009-11-18 05:29 PM
玉樹臨風姣鬆啲 鼻敏感, 好辛苦, 索晒鼻咋
吹呀吹~~讓這風吹~~抹乾眼眸裡~~亮晶的眼淚
機機...miss...淫淫...仲仲...
都好呀~
又禾味~~~快啲報料
主任 發表於 2009-11-18 05:46 PM
姣鬆啲有咩好嘢?
咁大煲....我有部舊電話擺喺道 ( 都唔用嘅 ) 唔介意嘅...比妳用吖
主任 發表於 18-11-2009 11:43
多謝你先~
我同過棋棋講呢單嘢, 佢都話幫我呀, 你哋真係好人屎, 人間有情呀!
你嗰部個叉機仲響樹嗎? 可以講嚟聽吓係咩機嚟o架?
吹呀吹~~讓這風吹~~抹乾眼眸裡~~亮晶的眼淚
機機...miss...淫淫...仲仲...
都好呀~
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 05:51 PM
飄飄看來好開心, 唱晒歌